Închide meniul

Alexandru Măţan ratează confruntarea stelară cu Lionel Messi! Ce se întâmplă cu starul argentinian

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 10:37

Reclamă
Alexandru Măţan ratează confruntarea stelară cu Lionel Messi! Ce se întâmplă cu starul argentinian

Alexandru Măţan ratează confruntarea cu Lionel Messi

Lionel Messi/ Profimedia

Alexandru Măţan ratează confruntarea de cinci stele cu Lionel Messi, din turneul Leagues Cup. Starul argentinian nu s-a refăcut, după accidentarea suferită în finala Copa America, şi nu va fi apt pentru duelul din sferturile competiţiei, cu echipa mijlocaşului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu a fost reţinut în lot de antrenorul său, Gerardo Martino, pentru meciul de debut al echipei sale, Inter Miami, în turneul Leagues Cup, cu Columbus Crew.

Alexandru Măţan ratează confruntarea cu Lionel Messi din America

Inter Miami urmează să înfrunte formaţia americană Columbus Crew, campioana en titre a MLS, la care joacă românul Alexandru Măţan, marţi seară, pe stadionul Lower.com Field din Columbus (Ohio).

Alexandru Măţan a evoluat timp de 24 de minute în confruntarea cu Sporting Kansan City. Echipa românului s-a impus cu 4-0 şi s-a calificat în optimile Leagues Cup.

Messi, în vârstă de 37 de ani, nu s-a refăcut încă după accidentarea la glezna dreaptă pe care a suferit-o la Copa America, în repriza secundă a finalei pe care Argentina a câştigat-o în faţa Columbiei, la începutul lunii iulie. Căpitanul naţionalei „albiceleste” nu a revenit de atunci la antrenamente.

Reclamă
Reclamă 4

Inter Miami este deţinătoarea trofeului în Leagues Cup, competiţie la care participă în total 16 cluburi din MLS şi Liga MX (campionatul Mexicului) şi care cuprinde o fază a grupelor, urmată de o fază cu eliminare directă, începând cu sferturile de finală.

Pe ce loc se află Lionel Messi în topul celor mai buni 100 de sportivi din secolul XXI

Postul american de televiziune sportivă ESPN a publicat un clasament al celor mai buni atleți din secolul curent, luat în consdierare de la 1 ianuarie 2000, chiar dacă secolul XXI a început la 1 ianuarie 2001. Sportivul care a ieşit pe primul loc a fost Michael Phelps, înotătorul american cu 23 de medalii olimpice de aur.

Următoarea pe listă este campioana la tenis Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam. Fotbalistul argentinian Lionel Messi, de opt ori câştigător al Balonului de Aur, ocupă locul al treilea, notează news.ro.

Reclamă

Cu baschetbalistul LeBron James pe locul patru şi fundaşul Tom Brady pe cinci, Statele Unite plasează patru sportivi în top 5. Acest lucru ar putea fi greu de digerat pentru sprinterul jamaican Usain Bolt, abia pe locul 9, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, locul 13, şi pilotul britanic Lewis Hamilton, locul 19.

De fapt, 56 dintre cei 100 de sportivi sunt americani. Franţa are trei sportivi în acest clasament, printre care şi Zinédine Zidane, locul 50, care, în mod curios, vine după Thierry Henry, 48. Kylian Mbappé ocupă locul 65

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

11:36

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

10:52

„Sunt îngrijorat!” Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

10:49

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura

10:18

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers! Fiul „Regelui” şi-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a doua

10:01

VIDEONovak Djokovic, primire fabuloasă la revenirea în Belgrad. Peste 70.000 de sârbi au ieşit în stradă pentru campionii olimpici!

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu
Citește și