Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, evoluţie de vis pentru Gaziantep! Internaţionalul român, gol şi pasă de gol în Cupa Turciei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 19:16

Alexandru Maxim, evoluţie de vis pentru Gaziantep! Internaţionalul român, gol şi pasă de gol în Cupa Turciei

Alexandru Maxim a marcat un gol şi a reuşit o pasă de gol pentru Gaziantep

Alexandru Maxim, jucătorul lui Gaziantep, în timpul unui meci / Twitter FutbolArena

Alexandru Maxim îşi contiuă evoluţia de vis pentru Gaziantep! Internaţionalul român a marcat un gol şi a contribuit cu pasă decisivă la o altă reuşită a colegilor săi, într-un meci din Cupa Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim are un sezon de excepţie la Gaziantep. Mijlocaşul de 32 de ani a ajuns la 4 goluri marcate şi nouă pase decisive, în cele 16 partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Alexandru Maxim, evoluţie de vis pentru Gaziantep

Alexandru Maxim a fost decisiv pentru Gaziantep, în partida din Cupa Turciei, cu Boluspor. Internaţionalul român a deschis scorul din penalty, în minutul 42. Ulterior, în minutul 66, mijlocaşul a pasat decisiv la reuşita lui Ersoy, prin care scorul s-a făcut 2-0.

Boruspor a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, însă Gaziantep, trupa lui Alexandru Maxim, şi-a securizat victoria în minutele de prelungire cu reuşita lui Markovic.

Reclamă

Graţie succesului clar cu Boruspor, Gaziantep s-a calificat în optimile Cupei Turciei. În campionat, trupa lui Alexandru Maxim se află pe locul 10, cu 16 puncte, obţinute după 13 runde disputate.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantep din 2020, fiind transferat de la formaţia germană, Mainz.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Valentin Mihăilă s-a confruntat şi el cu accidentări în acest sezon, iar cota sa a scăzut faţă de sezonul trecut, când valora 8.5 milioane de euro. Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Craiova a bifat doar 9 partide în actuala stagiune, marcând trei goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte trei reuşite.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și