Închide meniul

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B! Cum arată cotele de piaţă ale „tricolorilor” din Liga a 2-a din Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 17:13

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B! Cum arată cotele de piaţă ale „tricolorilor din Liga a 2-a din Italia

Olimpiu Moruţan, aproape de un transfer definitiv la Pisa! Anunţul lui Victor Becali

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci pentru Pisa/ Profimedia

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Valentin Mihăilă s-a confruntat şi el cu accidentări în acest sezon, iar cota sa a scăzut faţă de sezonul trecut, când valora 8.5 milioane de euro. Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Craiova a bifat doar 9 partide în actuala stagiune, marcând trei goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte trei reuşite.

Reclamă

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Daniel Boloca, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Eduard Duţu sunt alţi români care evoluează în Serie B.

Valentin Mihăilă, urmărit de ghinion! Atacantul român de la Parma s-a accidentat din nou

Valentin Mihăilă continuă să fie urmărit de ghinion! Atacantul român s-a accidentat în ultimul meci jucat de Parma în Serie B. Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost învinsă de Benevento, scor 0-1, pe teren propriu. Cei de la Parma au avut un motiv în plus de îngrijorare, în afară de eșecul suferit.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăilă a căzut la pământ în prima repriză a meciului cu Benevento și a avut nevoie de schimbare.

Numai 24 de minute a rezistat pe teren Valentin Mihăilă, în partida din etapa a 16-a din liga a doua italiană. Atacantul român, în vârstă de 22 de ani, a acuzat probleme medicale și a strigat către bancă faptul că nu mai poate continua.

”Căzut la pământ, Mihăilă strigă spre bancă. Pecchia este obligat să facă prima schimbare”, a notat publicația Virgilio Sport.

În locul lui Mihăilă a fost introdus Gennaro Tutino. Momentan, în presa italiană nu a fost anunțat un prim verdict pentru român.

Internaționalul român abia își revenise după o altă accidentare care l-a ținut în afara terenului timp de două luni, ratând 8 meciuri ale Parmei.

Nici Dennis Man n-a încheiat meciul dintre Parma și Benevento pe teren. Fostul atacant de bandă de la FCSB a fost înlocuit în minutul 73, fără să fie vorba de vreo problemă medicală, în cazul său.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și