Închide meniul

Alexandru Maxim pleacă de la Beșiktaș. Fotbalistul, nevoit să își caute echipă

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 13:34

Reclamă
Alexandru Maxim pleacă de la Beșiktaș. Fotbalistul, nevoit să își caute echipă

Alexandru Maxim nu rămâne la Beșiktaș

Alexandru Maxim în tricoul lui Beşiktaş / Instagram

Alexandru Maxim pleacă de la Beșiktaș. Fotbalistul român trebuie să își caute echipă, având în vedere că formația la care a fost împrumutat nu s-a înțeles cu Gazientep, pentru cumpărarea definitivă a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim a fost împrumutat de Gazientep la Beșiktaș. Totuși, chiar dacă o mutare definitivă era aproape de a se rezolva, formația din Istanbul s-a retras din cursa pentru semnătura românului. Astfel, acesta este nevoit să își caute o altă echipă.

Alexandru Maxim pleacă de la Beșiktaș. Mijlocașul român poate ajunge la Rizespor

Alexandru Maxim a intrat în atenția oficialilor de la Rizespor, după ce transferul definitiv la Beșiktaș a picat. Potrivit presei din turcia, reprezentanții nou-promovatei Rizespor au luat legătura cu impresarul jucătorului.

„Çaykur Rizespor a luat pulsul situației și s-a interesat de situația lui Maxim la agentul acestuia. Antrenorul İlhan Palut, care i-a luat locul lui Bülent Korkmaz, i-a mandatat pe reprezentanții clubului să deschidă negocierile pentru fotbalistul român.

Este de așteptat ca Rizespor să facă tot posibilul pentru a forța transferul lui Alex Maxim”, au notat jurnaliștii de la gazienteppusula.com.

Reclamă

Românul a fost împrumutat la Beșiktaș după cutremurul care a afectat Turcia. Fosta sa echipă, Gazientep, a fost nevoită să se retragă din liga turcă, ca urmare a catastrofei. Chiar dacă în momentul respectiv era vorba doar e un împrumut, oficialii echipei din Istanbul ar fi dorit să îl transfere definitiv pe jucător.

Totuși, presa turcă a menționat că pretențiile celor de la Gazientep au fost considerate exagerate de către oficialii „vulturilor”. Conform Olay Medya, Gazientep ar fi cerut suma de 2,5 milioane de euro, în schimbul serviiciilor românului.

Alexandru Maxim îşi vede viitorul în Turcia

Campionatul din Turcia i se potriveşte de minune lui Alex Maxim. El mărturisea, în urmă cu ceva timp, că ar dori să mai joace mulţi ani în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat în Spania, România și Germania. Turcia este o altă ligă. Mă bine că sunt aici. Îmi văd viitorul aici. Voi continua să lucrez la fel. Mi-aș dori să mai joc câțiva ani în Turcia. Nu mă grăbesc să fiu în primul 11, am răbdare. Încerc să fac tot ce pot. Decizia este a antrenorului nostru. Indiferent de cât timp sunt folosit, 3 minute sau 5 minute, scopul meu este întotdeauna să contribui și să ajut echipa să obțină cele 3 puncte”, declara Alex Maxim, citat de aspor.com.tr.

În vârstă de 32 de ani, Alexandru Maxim este cotat de transfermarkt.com la 2.8 milioane de euro. El a fost transferat de Gaziantep în 2020. A fost pregătit acolo şi de Marius Şumudică. Cutremurele devastatoare din Turcia au determinat retragerea din campionat a lui Gaziantep. Alex Maxim a ajuns, prin urmare, la Beşiktaş, dar nu va mai continua alături de „vulturii din Istanbul”.

Alex Maxim are 53 de selecţii pentru naţionala României. A debutat în 2012 la naţionala mare. Totodată, el a înscris 7 goluri pentru naţională.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și