Închide meniul

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali! Ce sumă ofereau turcii în schimbul „perlei” de 17 ani

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 13:31

Reclamă
Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali! Ce sumă ofereau turcii în schimbul perlei” de 17 ani

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali

Gică Hagi îl felicită pe Enes Sali, după un meci/ Hepta

Gică Hagi se pare că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali, puștiul minune de la Farul, în vârstă de doar 17 ani. Presa din Turcia a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că „Regele” nu a fost de acord cu propunerea oficialilor formației de tradiție din Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali a impresionat în acest sezon la Farul, și a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa.

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali

Beșiktaș a pus ochii pe Enes Sali, după cum anunță publicația fanatik.tr. Oficialii turci au fost dispuși să achite suma de 500.000 de euro pentru tânărul mijlocaș de la Farul, însă Gică Hagi a refuzat pe loc propunerea.

Cu toate acestea, sursa citată mai sus a avut doar cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, cât și pentru Enes Sali.

Legendarul Gică Hagi, care este atât patron, cât și manager la Farul, continuă să atragă atenția cluburilor mari din Europa cu jucătorii talentați pe care îi crește la academia sa. Ultimul nume care intră pe listă este un jucător cu origini turce, Enes Sali. Chiar dacă are doar 17 ani, a reușit să-și câștige un loc important în echipa lui Hagi”, notează turcii de la fanatik.tr.

Reclamă

Se pare că și Sporting ar fi intrat pe fir pentru transferul lui Enes Sali. Conform prosport.ro, lusitanii i-ar fi oferit lui Gică Hagi 1 milion de euro pentru „perla” sa, însă și această ofertă a fost refuzată de „Rege”.

Farul este în prezent lider în play-off, după o victorie și o remiză obținute în primele două runde. Constănțenii se vor duela cu Universitatea Craiova, în această etapă, iar meciul va avea loc de la 20:30, sâmbătă, în format live text, pe AS.ro.

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul

Dănuț Lupu a anunțat ce trebuie să facă Gică Hagi pentru a câștiga titlul cu Farul! În prezent, Farul este lider în play-off-ul Ligii 1, cu 36 de puncte obținute, la două lungimi în fața ocupantei locului secund, CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu consideră că Farul va câștiga titlul la pas, dacă Gică Hagi va reuși să-l mențină pe Denis Alibec la forma din prezent.

Dacă Hagi va reuși să îl țină pe Alibec în forma care este, Farul va câștiga campionatul liniștit. Trebuie să recunoaștem că ceea ce a făcut Gică din Alibec anul ăsta… eu sunt omul care laudă când cineva face un lucru bun.

Nimeni n-a reușit în România ce a reușit Gică cu Alibec. Atâta determinare, să facă alunecări, să alerge… Doamne! Dacă îmi spunea cineva acum doi ani că Alibec ajungea în situația asta, nu credeam”, a declarat Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

În actualul sezon de Liga 1, Denis Alibec a dat 11 goluri și 6 pase decisive, în 26 de meciuri jucate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și