Închide meniul

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed! Cum a reacționat Marius Șumudică, la marginea terenului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2023, 8:22

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed! Cum a reacționat Marius Șumudică, la marginea terenului

Alexandru Mitriță a marcat al 5-lea gol pentru Al-Raed

Alexandru Mitriță a marcat al 5-lea gol pentru Al-Raed / Colaj Twitter

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed. Echipa pregătită de Marius Șumudică a remizat pe teren propriu împotriva lui Al Shabab, scor 2-2, în etapa a 21-a din campionatul Arabiei Saudite. Alexandru Mitriță și Silviu Lung Jr. au fost titulari la formația gazdă. Fostul atacant al Universității Craiova a reușit să înscrie în prima repriză și a dublat avantajul lui Al-Raed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o primă repriză de vis pentru echipa lui Șumudică. Julio Tavares a deschis scorul în minutul 25, din pasa lui Karim El Berkaoui. 12 minute mai târziu, a venit rândul lui Mitriță să iasă la rampă.

Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed! Cum a reacționat Marius Șumudică, la marginea terenului

Mijlocașul român, neconvocat de Edi Iordănescu la națională pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, a marcat în minutul 37, la finalul unui contraatac fulgerător al lui Al-Raed.

Același Tavares a fost lansat în banda stângă și a dat dovadă de mult altruism. În loc să șuteze, atacantul din Capul Verde i-a pasat lui Alexandru Mitriță, iar românul n-a iertat.

Mijlocașul de 28 de ani a finalizat cu un șut puternic, pe care portarul advers a fost aproape să-l respingă. Balonul s-a strecurat însă printre brațele lui și a intrat în plasă.

Reclamă

A fost cel de-al 5-lea gol marcat de Mitriță în actualul sezon din Arabia Saudită. Românul a adunat 20 de apariții pentru echipa lui Marius Șumudică.

Marius Șumudică, gest către șeicii de la lojă după golul marcat de Alexandru Mitriță în Al-Raed – Al Shabab 2-2

„Șumi” s-a descătușat la marginea terenului, după golul înscris de conaționalul său. Antrenorul s-a întors cu fața către loja de unde urmăreau meciul șeicii lui Al-Raed și s-a bucurat nebunește, cu mâinile în aer.

La rândul său, unul dintre conducătorii clubului se afla în picioare și aplauda zâmbitor, bucuros după golul marcat de Alexandru Mitriță.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate pentru Al-Raed, oaspeții au restabilit egalitatea în repriza a doua. Grzegorz Krychowiak și Aaron Boupendza au marcat pentru Al-Shabab în minutele 58, respectiv 75, și au smuls un punct nesperat.

Mitriță a fost înlocuit de Marius Șumudică în minutul 61, în timp ce Silviu Lung Jr. a rămas în poartă până la finalul meciului.

Al-Raed se află pe locul 9 în prima ligă din Arabia Saudită, după 21 de etape. Echipa lui Marius Șumudică este la 25 de puncte în spatele liderului Al-Ittihad.

Marius Șumudică se gândește la retragere: „Fotbalul va fi istorie pentru mine!

Recent, Marius Șumudică a făcut un anunț șoc. Antrenorul de la Al-Raed a anunțat că, în viitorul apropiat, va renunța la cariera de antrenor, pentru a se dedica familiei.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani este „principal” la Al-Raed, din vara anului trecut.

Marius Șumudică a anunțat că, „în maximum câteva săptămâni”, va renunța la fotbal, dorind să se dedice vieții de familie.

„În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Reclamă

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, pe rețelele sociale.

Recomandări
  • Alexandru Mitriță a marcat în ultimul meci al lui Al-Raed

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și