Închide meniul
VIDEO

Alexandru Mitriţă a marcat un gol de excepţie pentru Al-Raed! Internaţionalul român, decisiv pentru trupa lui Marius Şumudică

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 18:23

Alexandru Mitriţă a marcat un gol de excepţie pentru Al-Raed! Internaţionalul român, decisiv pentru trupa lui Marius Şumudică

Alexandru Mitri'[ a marcat din nou pentru Al-Raed

Alexandru Mitriţă, într-un meci pentru Al-Raed/ Twitter

Alexandru Mitriţă a marcat un gol de excepţie pentru Al-Raed! Internaţionalul român a reuşit să fie din nou decisiv pentru trupa lui Marius Şumudică, într-un meci din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie golului marcat în ultima rundă, în partida cu Al Feiha, Alexandru Mitriţă a ajuns la patru goluri în actualul sezon. Internaţionalul român şi-a trecut în cont şi un assist.

Alexandru Mitriţă a marcat un gol de excepţie pentru Al-Raed

Alexandru Mitriţă a egalat pe final de primă repriză, în partida din etapa a 13-a din prima ligă din Arabia Saudită. Al Feiha conducea cu scorul de 2-1, după două goluri marcate în două minute, însă internaţionalul român a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă.

Alexandru Mitriţă a oferit o faza de excepţie, deoarece a reuşit să marcheze dintre patru adversari. Românul a finalizat printr-un şut la colţul lung, din interiorul careului.

Reclamă

Al-Raed reuşise să deschidă scorul prin Fouzair în minutul 35. Ulterior, trupa lui Marius Şumudică s-a văzut egalată pe final de primă repriză. Ruiz şi Pavkov au marcat în minutele 41 şi 43. Însă, în minutul 45+3 a venit golul lui Alexandru Mitriţă, iar cele două formaţii au intrat la egalitate la vestiare.

La Al-Raed, titular în partida cu Al Feiha a fost şi Silviu Lung Jr. Până la meciul din această rundă, trupa lui Marius Şumudică se afla pe locul 11 în campionatul din Arabia Saudită, după 14 runde disputate.

Marius Şumudică, scandal cu propriii fani, după Al-Raed – Al-Hilal 1-1

Marius Şumudică a fost implicat într-un scandal cu propriii fani, după Al-Raed – Al Hilal 1-1, meci din etapa a 15-a din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică s-a dus să-i salute pe fanii lui Al-Raed şi, după ce a fost contestat de un suporter, s-a enervat la culme, mai ales că rezultatul fusese înregistrat în faţa uneia dintre echipele de top din campionat.

Vulcanicul antrenor român le-a făcut semne acestora, prin care să le arate cât de mult ţine la club. Mai mulţi jucători au venit, apoi, şi l-au îndepărtat pe Şumudică, spre vestiare, aplanând conflictul. Înainte, el le-a bătut şi obrazul acestora.

Cu toate acestea, Şumudică s-a declarat extrem de fericit după meci, mărturisind că Al-Raed a controlat partida timp de 70 de minute. Deşi Al-Hilal a deschis scorul în minutul 24, formaţia fostului tehnician de la CFR Cluj a egalat în minutul 76, prin Mubarak.

„Am fost capabili de a controla meciul timp de 70 de minute, iar eu sunt foarte fericit că toate schimbările mele au fost eficiente și au schimbat soarta meciului.

Nu vreau să mă repet și să spun din nou că ne lipsesc mai mulți jucători din cauza accidentărilor, ci vreau să le transmit felicitări fotbaliștilor saudiți pentru nivelul de joc arătat.

Îl felicit în special pe Mubarak Al-Rajeh, căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbalul saudit.

Îmi propun să obținem minimum patru puncte din următoarele două meciuri. Dacă nu vom reuși asta, nu voi fi mulțumit”, a declarat după meci Marius Şumudică, conform presei din Arabia Saudită.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și