Închide meniul
VIDEO

Alexandru Mitriţă, gol „de pus în ramă” la Al Raed! Internaţionalul român l-a îmbrăţişat imediat pe Marius Şumudică

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 19:27

Reclamă
Alexandru Mitriţă, gol „de pus în ramă la Al Raed! Internaţionalul român l-a îmbrăţişat imediat pe Marius Şumudică

Alexandru Mitriţă, gol superb în duelul dintre Mirel Rădoi şi Marius Şumudică

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci pentru Al Raed/ Twitter

Alexandru Mitriţă a marcat un gol de senzaţie pentru Al Raed! Internaţionalul român se află la a doua reuşită a sezonului, primul gol având loc la începutul lunii septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a fost împrumutat la începutul sezonului de către Al Raed, de la New York City. Internaţionalul român a fost adus, de către Marius Şumudică, „la pachet” cu Silviu Lung Jr.

Alexandru Mitriţă, gol „de pus în ramă” la Al Raed

Alexandru Mitriţă a deschis scorul în partida dintre Al Raed şi Al Nassr, în minutul 28. Internaţionalul român a şutat perfect de la peste 20 de metri, portarul advers fiind fără reacţie. Imediat după ce a marcat, Mitriţă a mers direct către Marius Şumudică şi a sărit în braţele tehnicianului.

În ciuda golului marcat de internaţionalul român, Al Raed a pierdut categoric partida din etapa a 9-a a campionatului din Arabia Saudită. Echipa lui Marius Şumudică a fost învinsă cu scorul de 1-4 de către liderul Al Nassr. Al Raed rămâne pe locul 11 în clasament, cu 9 puncte.

Reclamă

A fost a doua reuşită a lui Alexandru Mitriţă, din actualul sezon. Primul gol al fostului mijlocaş de la Universitatea Craiova a fost reuşit în prima etapă a sezonului, la începutulo lunii septembrie.

Alexandru Mitriţă este titular indiscutabil în formaţuia lui Marius Şumudică, fiind de asemenea integralist în 6 din cele 9 etape scurse din actuala stagiune. Totodată, şi Silviu Lung jr este titular la Al Raed, bifând toate meciurile din acest sezon.

Alexandru Cicâldău, gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba

Alexandru Cicâldău a reuşit un gol de senzaţie pentru Al Ittihad Kalba. Internaţionalul român l-a executat pe portarul advers, cu un şut de vis, de la aproximativ 25 de metri de poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău evoluează la Al Ittihad Kalba de la începutul acestui sezon, de când a fost împrumutat de echipa sa, Galatasaray. Trupa din Emirate are opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocaşul român, în vârstă de 25 de ani, la finalul sezonului.

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în partida dintre Al Ittihad Kalba şi Al Thaid, din Cupa Emiratelor Arabe Unite. Mijlocaşul român a reuşit să înscrie printr-un şut în forţă, de la peste 20 de metri distanţă de poartă. Portarul advers nu a avut nicio reacţie la golul de senzaţie reuşit de mijlocaşul român. Comentatorul partidei a fost şi el fascinat de golul românului, din minutul 12 al partidei.

Ulterior, Al Ittihad a reuşit să mai înscrie alte cinci goluri, câştigând partida din optimiele Cupei cu un scor de tenis, 6-1.

A fost al doilea gol reuşit de Alexandru Cicâldău, după transferul în Emiratele Arabe Unite. Primul a avut loc acum aproximativ două luni, într-o partidă de campionat. Totodată, Cicâldău a mai reuşit două pase decisive, în cele 13 partide bifate.

În prima ligă din Emirate, echipa internaţionalului român ocupă locul 8, cu 17 puncte, obţinute după 10 runde. Al Ittihad este la egalitate cu formaţia Al Jazira, la care evoluează alt român, Florin Tănase.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și