Închide meniul

Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie: „A pus 25 de kilograme de muşchi în 15 luni!”

Reclamă

Publicat: 26 septembrie 2022, 17:03

Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie: „A pus 25 de kilograme de muşchi în 15 luni!

Erling Haaland, transformare uluitoare datorită dietei pe care o are

Profimedia

Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie, au fost dezvăluite de fostul antrenor personal al starului de la City, Erase Steenslid. Acesta spune că datorită meniului pe care l-a avut, Haaland a pus numai puţin de 25 de kilograme de muşchi în doar 15 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, pe lângă un program de somn normal, are şi o dietă strictă. Alimentele pe care le consumă atacantul norvegian sunt puiul, peştele şi pastele. De asemenean, Haaland nu consumă niciodată sare şi ulei, iar băutura pe care o bea este apa.

Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie

Erase Steenslid, fostul antrenor personal al lui Haaland, a făcut dezvăluiri unice despre transformarea radicală a starului norvegian.

Corpul lui răspunde atât de bine la antrenament pentru că genetica îl ajută mult. A pus 25 de kilograme de mușchi în 15 luni. A fost o nebunie. I-am construit mușchii de la zero. Farfuria lui a fost literalmente un munte de mâncare mereu, dar a consumat alimentele potrivit și le-a asociat corect„, a spus Steenslid pentru sport.es.

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret! Incredibil care e mâncarea favorită

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret când vine vorba de mâncare. Starul norvegian, care marchează pe bandă rulantă la Manchester City, iubește mâncarea tip fast-food, chiar dacă nu se poate bucura prea des de ea din cauza dietei stricte impuse la club.

Reclamă

Haaland a recunoscut că felul său de mâncare preferat este kebab-ul.

Super-atacantul de 22 de ani a explicat că, dacă ar avea voie, și-ar comanda mai des kebab simplu sau kebab-pizza, feluri de mâncare care fac furori în multe țări din Europa, inclusiv în România.

„Felul meu de mâncare preferat, de care însă nu am parte aproape niciodată, este kebab-ul, sau kebab-ul pizza. Îl iubesc, dar nu am parte de el aproape deloc”, a spus Erling Haaland, potrivit contului de Twitter de la Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

„Fără extra sos”, au glumit cei de la City pe seama lui Haaland.

Erling Haaland a marcat în Slovenia – Norvegia şi a atins o bornă de necrezut

Erling Haaland este de neoprit! Starul de 22 de ani a marcat în Slovenia – Norvegia, scor 2-1, din UEFA Nations League. Chiar dacă nu şi-a putut ajuta echipa să câştige, Haaland a mai atins o bornă de necrezut.

Atacantul lui Manchester City are 21 de goluri în 22 de meciuri la prima reprezentativă. Mai mult decât atât, a ajuns la 170 de goluri marcate în carieră!

Haaland are 86 de goluri pentru Borussia Dortmund, 29 pentru Salzburg, 20 pentru Molde, 14 pentru Manchester City şi 21 pentru reprezentativa Norvegiei. Cifrele sunt de necrezut, ţinând cont că are numai 22 de ani! La aceeaşi vârstă, Mbappe avea 130 de goluri, Lionel Messi 80, iar Cristiano Ronaldo 47!

În tricoul echipei naţionale, Haaland a marcat de 12 ori în UEFA Nations League, 5 goluri în calificările pentru Cupa Mondială şi 4 în meciuri amicale. A punctat împotriva a 12 adversari diferiţi!

Manchester City a plătit, în această vară, 60 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Borussia Dortmund. Haaland a bifat 7 apariţii în Premier League şi a înscris 11 goluri. Are şi o pasă decisivă.

Reclamă
Recomandări
  • Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie
  • Dezvăluiri savuroase făcute despre starul de la City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și