Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League, după un nou gol marcat pentru Manchester City! Starul norvegian, de neoprit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 septembrie 2022, 20:06

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League, după un nou gol marcat pentru Manchester City! Starul norvegian, de neoprit

Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City

Erling Haaland, alături de Phil Foden în meciul Wolves - Manchester City 0-3 / Profimedia

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League. Atacantul norvegian, în vârstă de 22 de ani, a marcat din nou pentru campioana Angliei, în meciul cu Wolves, scor 3-0, și a ajuns la o bornă de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland continuă să fie o „mașinărie de goluri” și după transferul de la Borussia Dortmund la Manchester City.

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League

Erling Haaland a lovit din nou pentru formația lui Pep Guardiola. Starul norvegian a marcat golul al doilea al „cetățenilor” în victoria spectaculoasă cu 3-0 de pe terenul lui Wolves. Halaand a punctat în minutul 16, cu un șut de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Jack Grealish și Phil Foden au marcat celelalte goluri ale lui City în partida cu Wolves, de astăzi.

Reclamă

Haaland a ajuns la 14 goluri marcate în toate competițiile din acest sezon. Mai mult, starul de 22 de ani a bătut un record de senzație. Erling Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie în primele sale 4 deplasări.

Internaționalul scandinav a punctat în duelurile cu West Ham, 0-2, Newcastle, 3-3, Aston Villa, 1-1, și Wolves, 0-3.

Reclamă 4 / 0/3
  • Manchester City este lider în Anglia după primele 7 etape, cu 17 puncte.

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund, scor 2-1, în grupa G din UEFA Champions League. Starul norvegian de 22 de ani a marcat chiar împotriva fostei sale echipe.

Haaland a avut o nouă prestaţie de vis şi şi-a ajutat echipa să obţină o nouă victorie în Liga Campionilor.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI HAALAND!

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland.

Pep Guardiola a avut o reacţie magnifică după execuţia acrobatică a lui Haaland. L-a comparat cu o legendă a fotbalului mondial.

Ce gol! Îmi amintesc că, în momentul în care eram la Barcelona, Cruyff a marcat un gol similar împotriva lui Atletico. Este frumos să-l avem aici (n.r. pe Haaland), este asemeni lui Johan„, a declarat managerul lui Manchester City la conferinţa de presă, citat de dailymail.com.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și