Închide meniul

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Gafa care le-a adus sancțiunea

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 15:46

Reclamă
Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Gafa care le-a adus sancțiunea

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor!

Alvaro Morata și Rodri / Profimedia

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor! Cei doi au scandat „Gibraltarul e spaniol”, în timp ce sărbătoreau cucerirea torfeului EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul UEFA cu privire la cei doi jucători:

Alvaro Morata și Rodri au fost suspendați de UEFA, iar motivul este uluitor!

În urma deschiderii procedurilor disciplinare împotriva lui Rodrigo Hernández Cascante şi Álvaro Morata pentru comportamentul avut în timpul prezentării publice a trofeului Campionatului European 2024, la Madrid, la 15 iulie 2024, Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA (CEDB) a luat următoarele decizii:

suspendarea jucătorului Rodrigo Hernández Cascante pentru următorul meci din cadrul competiţiilor UEFA interţări pentru care ar fi fost eligibil, pentru nerespectarea principiilor generale de conduită, pentru încălcarea regulilor de bază de conduită decentă, pentru utilizarea evenimentelor sportive pentru manifestări de natură nesportivă şi pentru discreditarea sportului fotbal, în special a UEFA.

– suspendarea jucătorului Rodrigo Hernández Cascante pentru următorul meci din cadrul competiţiilor UEFA interţări pentru care ar fi fost eligibil, pentru nerespectarea principiilor generale de conduită, pentru încălcarea regulilor de bază de conduită decentă, pentru utilizarea evenimentelor sportive pentru manifestări de natură nesportivă şi pentru discreditarea sportului fotbal, în special a UEFA.

Reclamă
Reclamă 4

– suspendarea jucătorului Álvaro Morata pentru următorul meci din cadrul competiţiilor UEFA interţări pentru care ar fi fost eligibil, pentru nerespectarea principiilor generale de conduită, pentru încălcarea regulilor de bază ale comportamentului decent, pentru utilizarea evenimentelor sportive pentru manifestări de natură nesportivă şi pentru discreditarea sportului fotbal, în special a UEFA.

Peste o jumătate de milion de oameni s-au adunat, la 15 iulie, în centrul Madridului pentru a întâmpina echipa Spaniei şi a sărbători al patrulea titlu de campioană europeană, un record. În timpul festivităţilor, mai mulţi jucători au luat microfonul pentru a cânta sau a scanda diverse sloganuri, cum a fost cazul căpitanului Alvaro Morata, care a început să proclame ”Gibraltarul este spaniol” – un cântec preluat şi de jucătorul lui Manchester City, Rodri, notează news.ro.

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024 este Rodri. Rodrigo Hernandez Cascante, cunoscut ca Rodri, a fost declarat şi „Jucătorul turneului” la EURO 2024.

Reclamă

Rodri a fost în cărţi pentru Balonul de Aur şi anul trecut, după ce echipa lui, Manchester City, a realizat o „triplă istorică”: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Rodri (28 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 120 de milioane de euro!

În afară de Rodri, în cursa pentru Balonul de Aur se mai află, printre alţii, Vinicius şi Jude Bellingham.

Jucătorul de doar 17 ani din naţionala Spaniei, Lamine Yamal, a fost declarat cel mai bun tânăr de la EURO 2024! Lamine Yamal i-a pasat lui Nico Williams la primul gol din finala câştigată de Spania în dauna Angliei.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:43

„Merg până în pânzele albe!” Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul”

17:25

Franţa, eliminare dramatică în sferturile Jocurilor Olimpice 2024! Germania s-a impus miraculos în faţa campioanei olimpice

16:50

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024

16:43

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024

16:12

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

15:25

Cătălin Chirilă, discurs de campion după ce a doborât recordul olimpic în cursa de canoe simplu: „Timpul e irelevant!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și