Închide meniul

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2024, 0:22

Reclamă
Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!

Spaniolii se bucură după ce au câştigat EURO 2024 /Profimedia Images

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024 este Rodri. Rodrigo Hernandez Cascante, cunoscut ca Rodri, a fost declarat şi „Jucătorul turneului” la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodri a fost în cărţi pentru Balonul de Aur şi anul trecut, după ce echipa lui, Manchester City, a realizat o „triplă istorică”: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!

Rodri (28 de ani) este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 120 de milioane de euro!

În afară de Rodri, în cursa pentru Balonul de Aur se mai află, printre alţii, Vinicius şi Jude Bellingham.

Jucătorul de doar 17 ani din naţionala Spaniei, Lamine Yamal, a fost declarat cel mai bun tânăr de la EURO 2024! Lamine Yamal i-a pasat lui Nico Williams la primul gol din finala câştigată de Spania în dauna Angliei.

Reclamă
Reclamă 4

Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia

Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa, după succesul din finala cu Anglia. Naţionala lui Luis de la Fuente a câştigat al patrulea titlu european, după un turneu la care a fost cea mai în formă echipă.

Spania s-a impus cu 2-1 în finala cu Anglia. Nico Williams şi Mikel Oyarzabal au marcat în poarta englezilor.

Spania a câştigat al patrulea trofeu european din istorie, după cele câştigate în 1964, 2008 şi 2012. Ibericii au câştigat grupa B la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Georgia, în sferturi de Germania şi în semifinale de Franţa.

Reclamă

La aceste trofee europene, în palmaresul Spaniei se mai regăseşte şi un trofeu mondial, cucerit la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

Graţie succesului înregistrat la EURO 2024, Spania a depăşit-o pe Germania, în clasamentul celor mai titrate naţionale din istorie fotbalului european. Nemţii au rămas cu trei trofee continentale cucerite.

„Blestemul” naţionalei Angliei! Englezii au pierdut a doua finală de EURO la rând şi rămân fără un trofeu major din 1966 încoace!

„Blestemul” naţionalei Angliei a putut fi văzut iarăşi, după Spania – Anglia 2-1. Naţionala care îl are căpitan pe Harry Kane a pierdut a doua finală la rând.

În urmă cu 4 ani, Anglia, tot cu Gareth Southgate pe bancă, a pierdut la lovituri de departajare finala cu Italia. Ultimul, şi singurul trofeu major al Angliei, a fost obţinut în 1966, la Campionatul Mondial care s-a disputat în Anglia.

Nico Williams a deschis scorul în finala EURO 2024, în minutul 47. Starul cotat de 60 de milioane de euro, dorit de FC Barcelona, a marcat după o pasă foarte bună a lui Lamine Yamal.

Nico Williams a finalizat imparabil, la colţul lung, pasa excelentă a lui Lamine Yamal.

Lamine Yamal l-a văzut pe Nico Williams pe partea stângă şi i-a pasat acestuia. Extrema stângă a naţionalei lui de la Fuente a şutat perfect, la colţul lung. Spaniolii au reuşit să deschidă scorul chiar la primul lor şut pe poartă din finala EURO 2024.

Cole Palmer a egalat scorul în finala EURO 2024, la doar 3 minute după ce a fost introdus pe teren. Palmer l-a schimbat pe Kobbie Mainoo în minutul 70 şi a reuşit să înscrie în minutul 73, din pasa lui Bellingham.

Mikel Oyarzabal marca golul decisiv al finalei EURO 2024, în minutul 86 al meciului. Oyarzabal a marcat după o centrare a lui Cucurella.

Gareth Southgate l-a înlocuit pe căpitanul Angliei, Harry Kane, în minutul 61 al finalei EURO 2024, dintre Spania şi Anglia. A fost chiar prima schimbare făcută de Southgate în finală. Ollie Watkins, eroul Angliei din semifinala cu Olanda, a fost cel care a intrat pe teren în locul lui Kane.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și