Închide meniul

"Am acceptat oferta!" Gigi Becali a anunţat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma! Singura condiţie pusă: "Mai vreau asta!" Cifrele fabuloase ale mutării

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 19:34

"Am acceptat oferta!" Gigi Becali a anunţat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma! Singura condiţie pusă: "Mai vreau asta!" Cifrele fabuloase ale mutării

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

"Am acceptat oferta. Ei vor să dea banii în doi ani şi jumătate. Nu am nicio problemă, poate să fie şi în 3 ani. Numai că vreau şi o scrisoare bancară pentru că ei sunt pe loc de retrogradare. Dacă intră în faliment, nu mai iei niciun ban. A zis că nu se practică aşa ceva. Iar eu nu vreau dacă nu am garanţia asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanul a zis că a dat 70 de milioane pe club și a mai plătit 80 de milioane pe jucători, dar pe mine nu mă interesează de câți bani a băgat, mă interesează de banii mei. Au zis că nu-mi pot da o scrisoare de garanție.

A vorbit și MM Stoica acum, pentru că eu nu știu engleză, și a rămas că așteaptă să-l sune. Eu fără garanție bancară nu-l dau, nu sunt disperat după bani. Îl dau și cu 12,5 milioane pe loc. Afacerea s-a făcut, doar că vreau garanție​", a spus Gigi Becali la Digisport.

Dennis Man poate deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1

Gigi Becali a dat şi detalii financiare despre transferul lui Dennis Man. Dacă se va face transferul, Man va deveni cel mai scump jucător care pleacă din Liga 1. Până acum, recordul este deţinut de Nicolae Stanciu. În 2016, Anderlecht plătea 10 milioane de euro pentru actualul jucător al Slaviei Praga. 

"Am vorbit cu patronul direct, cu americanul, cu miliardarul. M-a sunat el direct din America. Domnule, adevărul este acesta. Domne, vă rog să ne scuzaţi, acum vorbesc direct cu voi. Am zis, domne, 13 milioane acum şi un milion dacă joacă 15 meciuri şi încă un milion dacă dă 10 goluri în doi ani. Adică în 5 ani. Eu zic că joacă", a mai spus Gigi Becali. 

Reclamă

Dennis Man este golgheterul Ligii 1 în acest sezon, cu 14 reușite în 18 meciuri. Acesta este cotat la 6,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Dennis Man: "Sunt transferat la toate echipele din Europa"

"Nu știu de nicio ofertă, sunt transferat zilnic la toate echipele din Europa. Nu eu sunt de vină pentru ce se întâmplă. Oamenii se razbună pe mine, nu mă gândesc la un transfer. Ceea ce se scrie nu este problema mea, eu îmi văd de treabă. Știți și dumneavoastră ce se scrie", a declarat Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și