Închide meniul

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor: „Excluşi din viaţa sportivă”. Ce a spus de Radu Drăguşin

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 19:51

Reclamă
Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor: „Excluşi din viaţa sportivă. Ce a spus de Radu Drăguşin

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Captură Antrena Sport

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor ilegale. Fotbalul italian este din nou în centrul atenţiei în mod negativ, după ce mai mulţi fotbalişti importanţi sunt anchetaţi pentru că au pariat pe platforme ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Fagioli, fotbalistul lui Juventus, a primit deja o suspendare de şapte luni pentru că ţi-a recunoscut faptele în faţa autorităţilor italiene şi a promis că se va vindeca de această dependenţă.

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor ilegale

Scandalul din Italia a fost comentat şi de Anamaria Prodan. Impresara din România cere pedepse dure şi consideră că cei găsiţi vinovaţi trebuie excluşi din viaţa sportivă:

„Din punctul meu de vedere nu contează cine a fost prins sau cum. Trebuie excluşi din viaţa sportivă. Nu ai voie să faci aşa ceva.

Nu ai voie să distrugi competiţia, nu ai voie să distrugi visul coechipierilor tăi. Nu există pentru mine aşa ceva! Eu de-a lungul anilor am fost acuzată că fac parte din mafia pariurilor, cred că sunt singurul om din România care am spus să facem test la detectorul de minciuni.

Reclamă

Există mafia fotbalului la nivel mondial, de asta fotbalul este distrus. Nu trebuie iertat aşa ceva. Nu există pe pământ ca un sportiv să joace la pariuri şi vedeţi că pe oriunde au fost prinşi, au fost pedepsiţi, nu a contat numele”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui eveniment.

Anamaria Prodan a vorbit şi despre Radu Drăguşin. Internaţionalul român l-a împrumutat pe Nicolo Fagioli cu 40.000 de euro, italianul justificând în momentul împrumutului că are nevoie de bani pentru un ceas.

„Îmi pare foarte rău că este Drăguşin în situaţia asta pentru că este speranţa echipei naţionale, dar repet, pentru mine este de neconceput. Poate nu ştia nici el, dar când eşti implicat în discuţii de acestea e foarte greu, mai ales la nivelul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia. Ce a spus despre suma pe care fiul ei i-a oferit-o lui Fagioli

Svetlana Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia, în care și fiul său a fost implicat după ce i-a împrumutat bani lui Nicolo Fagioli. Mama fotbalistului s-a declarat revoltată și este de părere că Radu nu are nicio vină în acest context, deoarece suma pe care i-a împrumutat-o italianului putea fi pentru orice.

„Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și