Închide meniul

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia: „Sunt extrem de revoltată”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 13:15

Reclamă
Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia: Sunt extrem de revoltată”

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor, în care a fost implicat și fiul ei

Radu Drăgușin, în tricoul celor de la Genoa / Profimedia

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia. Reacția acesteia a venit în contextul în care numele fiului său a fost rostit în contextul acestui scandal de către Nicolo Fagioli, care va primi o suspendare de 7 luni pentru că a pariat ilegal pe meciuri de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Svetlana Drăgușin a vorbit despre situația actuală din Italia, după ce Fagioli a recunoscut că i-a cerut fundașului echipei naționale să îl împrumute cu o sumă de bani. Totuși, acesta a recunoscut faptul că Radu nu cunoștea motivul adevărat pentru care italianul a avut nevoie de suma respectivă.

Mama lui Radu Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia. Ce a spus despre suma pe care fiul ei i-a oferit-o lui Fagioli

Svetlana Drăgușin a vorbit despre scandalul pariurilor din Italia, în care și fiul său a fost implicat după ce i-a împrumutat bani lui Nicolo Fagioli. Mama fotbalistului s-a declarat revoltată și este de părere că Radu nu are nicio vină în acest context, deoarece suma pe care i-a împrumutat-o italianului putea fi pentru orice.

„Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret.

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă.

Reclamă

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional. Repet, sunt extrem de revoltată.

E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”, a spus Svetlana Drăgușin, potrivit fanatik.ro.

Reacția lui Florin Manea, după ce Radu Drăgușin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Impresarul a confirmat informațiile oferite de Fagioli și a declarat că fundașul echipei naționale l-a împrumutat cu suma de 40.000 de euro, dar și că nu știa adevărul în legătură cu activitatea colegului său.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an și jumătate i-a dat 40.000 de euro. El a cerut banii ca să își ia un ceas și nu i-a dat banii nici până în ziua de azi”, a transmis Florin Manea, potrivit gsp.ro.

Iată declarația lui Nicolo Fagioli, care a recunoscut că le cerea bani colegilor de echipă de la Juventus:

„Am mizat pe orice, mai ales pe meciurile lui Torino și ale lui Milan. Pe Juventus sau Cremonese însă, niciodată.

Am cerut bani cu împrumut de la Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile. Sandro Tonali a fost cel care mi-a indicat să mizez la o agenție ilegală!”, a transmis italianul, potrivit gazzeta.it.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 19:05 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț caută prima victorie în play-off! Săpunaru, pe bancă. Echipele de start 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și