Închide meniul

Anamaria Prodan, despre Ianis Hagi: „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică. Altfel, îi făceau toţi statuie”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 22:33

Reclamă
Anamaria Prodan, despre Ianis Hagi: „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică. Altfel, îi făceau toţi statuie

Anamaria Prodan, despre Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul meciului dintre România şi Andorra/ Profimedia Images

Anamaria Prodan a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Ianis Hagi. Impresara a mărturisit că îi place foarte mult cum joacă fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e de părere că sunt aşteptări extrem de mari de la Ianis Hagi, având în vedere că e fiul lui Gică Hagi.

Anamaria Prodan, despre Ianis Hagi: „E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică. Altfel, îi făceau toţi statuie”

Îmi place de mor de Ianis Hagi. E ghinionul vieții lui că e băiatul lui Gică Hagi. Dacă nu, îi ridicau toți statuie. Îmi place de mor. E jucător fabulos, toată generația lui e la fel. Sunt copii minunați și vin din spate. Trebuie să avem răbdare cu ei și să-i lăsăm să se dezvolte. Dacă-i distrugem mediatic, e clar că se vor ascunde ca niște arici”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Ianis Hagi a avut o evoluţie foarte bună în meciul România – Andorra 4-0. Fiul „Regelui” a marcat un gol, a dat un assist şi a obţinut şi un penalty pentru naţionala României.

Ianis Hagi evoluează la Deportivo Alaves. Fiul „Regelui” a fost împrumutat de Rangers în LaLiga şi va evolua în prima ligă spaniolă cel puţin până în vara lui 2024. El e cotat de transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Reclamă

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!

Ianis Hagi este aşteptat să revină la Rangers la finalul împrumutului în La Liga, la Deportivo Alaves. Scoţienii au remarcat evoluţia mijlocaşului român din meciul cu Andorra, scor 4-0, şi sunt convinşi că va putea să ajute şi gruparea de pe Ibrox.

Jurnaliştii din Scoţia anunţă că Ianis Hagi ar putea beneficia de mai multe şanse cu noul antrenor. Michael Beale a fost dat afară din cauza rezultatelor dezamăgitoare şi a fost înlocuit cu Philippe Clement.

Ianis Hagi tocmai a făcut cel mai bun meci de după accidentarea care l-a ţinut un an departe de terenul de fotbal. Fiul „Regelui” a înscris un gol, a oferit o pasă decisivă şi a scos un penalty în victoria de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis încă nu a înscris pentru Deportivo Alaves, dar poate „sparge gheaţa” duminică, în deplasarea cu Villarreal. La finalul sezonului, el trebuie să se întoarcă la Rangers. Spaniolii nu au prevăzută opţiunea de a-l transfera defintiv. Astfel, Ianis Hagi are numărate zilele în La Liga.

„Ianis a revenit la cea mai bună formă”

Accidentările nefericite au perturbat, fără îndoială, perioada în care Ianis Hagi a fost pe Ibrox. Acum el a revenit la cea mai bună formă şi, împreună cu noul manager, ar putea avea un viitor strălucit la Glasgow.

Toţi jucătorii lui Rangers par că vor primi o nouă şansă sub comanda lui Philippe Clement, aşa cum se întâmplă de obicei în cazul noilor antrenori.

Asta ar trebui să aducă speranţă pentru unii fotbalişti care au primit puţine minute în acest sezon, iar unul dintre ei este Ianis Hagi, împrumutat timp de un sezon la Deportivo Alaves, în LaLiga„, au transmis jurnaliştii de la ibroxnews.com.

Rangers l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Genk, în 2020. A plătit atunci 3.5 milioane de euro. În prezent, cota mijlocaşului român este de 4 milioane de euro.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și