Închide meniul

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 10:06

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!

Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves / Profimediaimages

Ianis Hagi este aşteptat să revină la Rangers la finalul împrumutului în La Liga, la Deportivo Alaves. Scoţienii au remarcat evoluţia mijlocaşului român din meciul cu Andorra, scor 4-0, şi sunt convinşi că va putea să ajute şi gruparea de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii din Scoţia anunţă că Ianis Hagi ar putea beneficia de mai multe şanse cu noul antrenor. Michael Beale a fost dat afară din cauza rezultatelor dezamăgitoare şi a fost înclocuit cu Philippe Clement.

Ianis Hagi este aşteptat să revină la Rangers

Ianis Hagi tocmai a făcut cel mai bun meci de după accidentarea care l-a ţinut un an departe de terenul de fotbal. Fiul „Regelui” a înscris un gol, a oferit o pasă decisivă şi a scos un penalty în victoria de pe Arena Naţională.

Ianis încă nu a înscris pentru Deportivo Alaves, dar poate „sparge gheaţa” duminică, în deplasarea cu Villarreal. La finalul sezonului, el trebuie să se întoarcă la Rangers. Spaniolii nu au prevăzută opţiunea de a-l transfera defintiv. Astfel, Ianis Hagi are numărate zilele în La Liga.

Accidentările nefericite au perturbat, fără îndoială, perioada în care Ianis Hagi a fost pe Ibrox. Acum el a revenit la cea mai bună formă şi, împreună cu noul manager, ar putea avea un viitor strălucit la Glasgow.

Reclamă

Toţi jucătorii lui Rangers par că vor primi o nouă şansă sub comanda lui Philippe Clement, aşa cum se întâmplă de obicei în cazul noilor antrenori.

Asta ar trebui să aducă speranţă pentru unii fotbalişti care au primit puţine minute în acest sezon, iar unul dintre ei este Ianis Hagi, împrumutat timp de un sezon la Deportivo Alaves, în LaLiga„, au transmis jurnaliştii de la ibroxnews.com.

Rangers l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Genk, în 2020. A plătit atunci 3.5 milioane de euro. În prezent, cota mijlocaşului român este de 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a anunţat postul pe care Ianis Hagi se simte cel mai bine

În ultimele zile s-a vorbit foarte mult despre postul preferat al lui Ianis Hagi.Misterul a fost elucidat de Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria naţionalei României şi tatăl lui Ianis. Acesta a declarat că jucătorul împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves se simte foarte bine ca inter, mai ales după accidentare, dar consideră că cel mai bun randament îl dă ca număr 10, aşa cum a fost la Campionatul European U21 din Italia.

Eu vă zic ce mi-a zis când a fost la mine. La mine juca la un moment dat în bandă, în 4-3-3 poate juca şi inter, mijlocaş ofensiv, pentru că s-a dezvoltat foarte bine şi el zice că îi şi place foarte mult.

La mine a jucat la început atacant, pentru că era mic şi fizic nu era foarte puternic. Am mizat mult pe creativitatea lui, pe care o are. După, uşor-uşor, am discutat la un moment dat şi mi-a zis că dacă vreau să văd cel mai bun randament la el îl pun număr 10. Cred eu că la Europene a jucat în sistemul 4-2-3-1 şi a excelat. Probabil număr 10 îi stă cel mai bine.

Cu Germania a jucat extremă şi a dat gol. Fotbalul şi viaţa sunt făcute din momente şi oportunităţi. E un jucător polivalent care poate juca pe toate posturile în atac. El îmi spune că poate juca inter şi îi place foarte mult inter după accidentare.

Aleargă foarte mult, vede jocul, are creativitate, are spaţiu. Are ultimă pasă, vede jocul… aşa mi-a zis el”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și