Închide meniul

Anamaria Prodan pregăteşte transferul de milioane al lui Nicolae Stanciu: „Este cel mai bun jucător pe care România îl are!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 20:39

Anamaria Prodan pregăteşte transferul de milioane al lui Nicolae Stanciu: „Este cel mai bun jucător pe care România îl are!

Anamaria Prodan îl îndeamnă pe Edi Iordănescu să plece de la naţionala României

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Anamaria Prodan pregăteşte transferul de milioane al lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan pregăteşte transferul de milioane al lui Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român evoluează la Wuhan Three Towns, dar este gata să revină în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat că e gata să îi găsească o nouă echipă mijlocaşului cotat la 5.5 milioane de euro. Impresara îl descrie drept cel mai bun internaţional român la ora actuală.

Anamaria Prodan pregăteşte transferul de milioane al lui Nicolae Stanciu

„Cel mai important pentru mine şi echipa mea este să îl transferăm pe Nicolae Stanciu. Este sub contract, dar vedem ce o să fie. În rest, am jucători foarte tineri pe care trebuie să îi ajut. Se întorc acum acasă. Vor fi mereu protejaţi.

Reclamă

Stanciu este cel mai bun jucător pe care România îl are în momentul ăsta. A fost cel mai bun jucător al campionatului din Cehia. Îmi doresc foarte tare performanţă!”, a declarat Anamaria Prodan.

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a avut cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu. Antrenorul susţine că internaţionalul nostru este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat în carieră. Tehnicianul cehilor a vorbit înaintea duelului cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a grupelor UEFA Conference League.

Reclamă

Antrenorul Slaviei a remarcat şi trei jucători de la campioana României, Ciprian Deac, Mario Camora şi Emmanuel Yeboah.

„Stanciu e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat. Regret în fiecare zi că a plecat. Cei mai periculoşi jucători de la CFR Cluj sunt Camora, Deac şi Yeboah”, a spus Jindrich Trpisovsky, într-o conferinţă de presă, despre dublul campion al Cehiei.

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu e categoric după România – Bosnia 4-1

România a învins Bosnia şi Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci din faza grupelor Nations League. Victoria din Giuleşti a fost una „amară”. Tricolorii antrenaţi de Edi Iordănescu au retrogradat în Liga C. Nicolae Stanciu a avut prima reacţie după România – Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu i-a transmis selecţionerului Edi Iordănescu că îşi doreşte ca acesta să rămână pe banca naţionalei. Mijlocaşul vrea să ajungă la EURO 2024 alături de Iordănescu Jr.

„Suntem mulţumiţi atât de jocul acesta, cât şi de cel din Finlanda. Cred că am făcut ce trebuia să facem, ce ne-a cerut Mister. Am arătat o altă atitudine. Retrogradarea în Liga C nu a mai depins doar de noi în ultima etapă. Nu vreau să vorbesc şi nu am dreptul să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat la meciurile din iunie pentru că nu am fost aici.

Eu sunt mulţumit şi vreau să-i felicit pe băieţi pentru aceste două meciuri. Cred că lumea a văzut un meci mai bun al echipei naţionale. Cred că şi cei tineri vor veni cu încredere mult mai mare acum, la echipa naţională. Victoria este de moral şi aşteptăm anul ce vine ca să ne luptăm pentru un loc la EURO.

Eu mă bucur că sunt sănătos, că am reuşit să termin meciul şi nu s-a întâmplat nimic. Este clar că mi-am dorit foarte mult să joc şi Mister ştie lucrul acesta. De asta am venit atâta drum. Mă bucur că am reuşit să joc, să duc tot meciul şi am încheiat ultimul meci oficial… este o victorie de moral, avem un punct de pornire pentru la anul.

Eu îmi doresc să fie cu dânsul, cred că Edi Iordănescu va rămâne. Trebuie continuitate. Am mai spus şi înainte, ar trebui să se dea mai mult timp unui selecţioner pentru că nu este uşor. Îmi doresc să ne calificăm cu dânsul la EURO şi să fie cât mai mult timp la naţională”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei