Închide meniul

Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după scandalul de la Cupa Mondială! Mesajul transmis de portarul lui Inter

Sebastian Cristian Publicat: 23 decembrie 2022, 12:38

Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după scandalul de la Cupa Mondială! Mesajul transmis de portarul lui Inter

Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după scandalul de la Cupa Mondială!

Profimedia

  • Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului
  • Portarul lui Inter s-a certat cu selecționerul țării sale la Cupa Mondială din Qatar

Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după scandalul de la Cupa Mondială. Portarul lui Inter a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul în vârstă de 26 de ani s-a certat cu selecționerul țării sale la Mondialul din qatar, iar acum, la câteva zile distanță după finalul competiției, a luat decizia de a pune punct aventurii sale în tricoul Camerunului.

Andre Onana s-a retras din naționala Camerunului, după scandalul de la Cupa Mondială

Goalkeeper-ul se va concentra de acum înainte doar pe echipa de club.

Reclamă

După ore nesfârșite de antrenament, călătorii nesfârșite și multă perseverență, pot spune cu mândrie că mi-am îndeplinit marele vis. Fiecare poveste însă, oricât de frumoasă ar fi, trebuie să se încheie. Povestea mea cu echipa națională a Camerunei a ajuns la sfârșit.

Jucătorii vin și pleacă, numele sunt trecătoare, dar Camerunul este înaintea oricărui jucător. Camerunul rămâne etern, la fel și dragostea mea pentru echipa națională și pentru oamenii noștri care ne-au susținut mereu.

Reclamă

Sentimentul meu nu se va schimba niciodată. Inima mea va continua să bată pentru Camerun și oriunde mă voi duce voi lupta mereu pentru a ridica steagul Camerunului cât mai sus posibil. Voi continua să susțin ca fan, la fel cum fac cei peste 27 de milioane de camerunezi la fiecare meci. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, a transmis Andre Onana, potrivit The Sun.

Andre Onana, în conflict cu selecționerul Camerunului la Cupa Mondială din Qatar

Deși era titular incontestabil în poarta Camerunului înainte de startul Mondialului qatarez, Onana a apărat doar în primul meci cu Elveția, pierdut de africani, scor 0-1. Ulterior, în poartă a fost titularizat Devis Epassy, portar în prima liga din Arabia Saudită.

Totul a plecat de un scandal care a avut loc între Andre Onana și selecționerul Rigobert Song. După meciul cu Elveția, acesta i-a cerut lui Onana să își schimbe stilul de joc, să aleagă calea siguranței și să evite riscurile inutile.

Reclamă 4 / 0/3

Goalkeeper-ul lui Inter nu a fost de acord, iar între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu. Ca o consecință, selecționerul camerunez a hotărât să-l scoată pe Onana din primul „11”.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului