Închide meniul

Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB: „Patronul mă distrugea la TV”! Ce a spus de Mihai Stoica

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2024, 23:06

Reclamă
Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB: „Patronul mă distrugea la TV! Ce a spus de Mihai Stoica

Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB

Andrea Compagno / Profimedia Images

Andrea Compagno a făcut mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB. Atacantul italian, care evoluează în China, a susţinut că, în afară de Gigi Becali şi Mihai Stoica, lumea vorbeşte frumos despre el în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a recunoscut că a fost afectat de criticile lui Gigi Becali. Italianul nu are cuvinte bune de spus nici despre Mihai Stoica.

Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB: „Patronul mă distrugea la TV”! Ce a spus de Mihai Stoica

Dacă nu-mi mergea bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viața mea. Dar cumva asta m-a și împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League.

Vorbesc mulți frumos despre mine, mai puțin patronul și încă o persoană (n.r.: Mihai Stoica). Pentru ceilalți, colegi, fani, jurnaliști, da, cred că e valabil. M-am simțit bine în România, a intrat ceva în sufletul meu, mereu când aud de România tresar. Deși am suferit în ultima perioadă acolo.

(n.r: dacă e bucuros că a luat decizia de a pleca în China) Sigur! Cea mai bună variantă! Mai ales ținând cont de ce situație aveam eu la FCSB în ultimele luni… Din toate punctele de vedere a fost o decizie bună, uman și sportiv”, a declarat Andrea Compagno pentru golazo.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Nu cu mult timp în urmă, Andrea Compagno a lansat un atac la adresa lui Mihai Stoica. Atacantul a fost deranjat de declaraţiile făcute de Mihai Stoica despre el după plecarea de la FCSB. El a mărturisit şi că Mihai Stoica nu l-a felicitat pentru că a devenit tată.

A fost ciudat. Pentru relația pe care am avut-o. Când am devenit tată am primit mesaje de la toți, dar de la el (n.r. Mihai Stoica) nu.

Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut relația timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?!”, declara Andrea Compagno.

Reclamă

„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno

Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno după atacul italianului. Oficialul „roş-albaştrilor” explica faptul că Andrea Compagno a interpretat greşit o declaraţie pe care el a făcut-o.

„N-a înțeles nimic. Am vorbit azi. Este o prostie! El nu știe bine limba română. El a crezut că l-am jignit cu declarația în care am spus că a primat latura financiară. L-a deranjat asta probabil, că am spus că își face viața dacă își va încasa toți banii. El a crezut că asta e o jignire. Eu am vrut să spun că acolo nu prea se iau banii (n.r: în China).

El a crezut că asta e o jignire și a fost foarte dezamăgit că am putut să spun așa ceva. Am vorbit cu agentul lui. Nu am vorbit cu el, m-a deranjat declarația lui și n-am ce să vorbesc. Una e să nu înțelegi ce spune cineva și alta e să faci comentarii. El a fost foarte dezamăgit și că nu l-am felicitat că a devenit tată. De unde să știu eu? Habar n-aveam! Nu a scris nimeni. Nici acum nu știu dacă are băiat sau fată. Să-i trăiască!”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

 

 

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și