Închide meniul

Andrea Compagno, decisiv în China! Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou la Tianjin Tiger

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 15:31

Reclamă
Andrea Compagno, decisiv în China! Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou la Tianjin Tiger

Andrea Compagno, decisiv în China! Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou la Tianjin Tiger

Andrea Compagno, după ce a marcat în Changchun Yatai - Tianjin Tiger / Twiter

Andrea Compagno este decisiv pentru echipa sa în China! Tianjin Tiger, formaţia cu care atacantul italian a semnat în luna februarie, după ce s-a despărţit de FCSB, s-a impus în meciul cu Changchun Yatai, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al partidei a fost înscris de Andrea Compagno, în minutul 44 al meciului. Reuşita atacantului italian a fost extrem de importantă, deoarece echipa sa a urcat, provizoriu, pe primul loc din China.

Andrea Compagno, decisiv în China! Fostul atacant de la FCSB a marcat din nou la Tianjin Tiger

Andrea Compagno, care a evoluat duminică în al treilea meci pentru Tianjin Tiger, a marcat al doilea gol pentru noua sa echipă. În meciul de pe terenul celor de la Changchun Yatai, el a marcat unicul gol al partidei şi a adus cele trei puncte pentru echipa sa.

Tianjin Tiger are un start foarte bun de sezon. Echipa lui Andrea Compagno se află pe locul 2 după 3 etape, cu 7 puncte.

Primul gol marcat de Andrea Compagno în China a fost marcat tot în deplasare. Atacantul italian a înscris în victoria lui Tianjin de pe 10 martie, cu Shenzen Xinpengcheng, scor 4-0.

Reclamă

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger a fost dezvăluită. Atacantul italian s-a transferat în această iarnă la formaţia din China, după ce nu a mai fost dorit de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Golgheterul roş-albaştrilor a avut oferte şi din Turcia, dar a preferat să meargă la Tianjin Jinmen Tiger.

Aceasta este prima experienţă pentru atacantul italian în afara Europei. Până să ajungă în România, el mai jucase în Italia şi San Marino.

Potrivit transfermarkt.com, Andrea Compagno a semnat un contract valabil până pe 31 decembrie 2025 cu Tianjin Jinmen Tiger. Concret, italianul va evolua pentru următoarele două sezoane la formaţia din China.

Reclamă 4 / 0/3

La noua sa echipă, Andrea Compagno va avea un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul va încasa 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro, salariul pe care îl avea la liderul din Liga 1.

Astfel, în cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va înca 1,7 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și