Închide meniul

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger! Cât va încasa italianul, în total, în China

Alex Masgras Publicat: 20 februarie 2024, 15:53

Reclamă
Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger! Cât va încasa italianul, în total, în China

Andrea Compagno, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger a fost dezvăluită. Atacantul italian s-a transferat în această iarnă la formaţia din China, după ce nu a mai fost dorit de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Golgheterul roş-albaştrilor a avut oferte şi din Turcia, dar a preferat să meargă la Tianjin Jinmen Tiger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima experienţă pentru atacantul italian în afara Europei. Până să ajungă în România, el mai jucase în Italia şi San Marino.

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger

Potrivit transfermarkt.com, Andrea Compagno a semnat un contract valabil până pe 31 decembrie 2025 cu Tianjin Jinmen Tiger. Concret, italianul va evolua pentru următoarele două sezoane la formaţia din China.

La noua sa echipă, Andrea Compagno va avea un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul va încasa 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro, salariul pe care îl avea la liderul din Liga 1.

Astfel, în cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va înca 1,7 milioane de euro.

Reclamă

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China

Andrea Compagno a transmis un mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China. Atacantul italian nu i-a uitat pe suporterii clubului roș-albastru și le-a dedicat o postare pe rețelele de socializare.

Italianul a fost vândut de Gigi Becali la Tianjin Tiger, în China, pe o sumă incredibilă. Cotat la 2,5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt, patronul de la FCSB a renunțat la serviciile acestuia pentru doar 120.000 de euro.

Italianul a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit suporerilor echipei roș-albastre. Andrea Compagno a spus că a fost minunat să îmbrace tricoul FCSB-ului și că nu îi va uita nicioată de fanii echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Dragi steliști, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest club, să îmbrac acest tricou și, mai ales, pentru voi. Sprijinul vostru mi-a umplut inima până în ultima zi.

Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic și țipătul vostru de la fiecare gol.

Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris Andrea Compagno, pe contul personal de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și