Închide meniul

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 16:54

Reclamă
Andrea Compagno i-a „cucerit pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Mesaj superb despre fostul jucător de la FCSB

Andrea Compagno i-a "cucerit" pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China!

Andrea Compagno, prezentat la noua echipă / Instagram

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China! Fostul atacant de la FCSB este într-o formă de vis la noua echipă, Tianjin Tiger, iar presa din Italia a recamrcat acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dat fiind faptul că Italia are o problemă la capitolul ofensiv, la EURO 2024, jurnaliștii din peninsulă l-au prezentat pe Compagno ca un italian care înscrie pe „bandă rulantă”.

Andrea Compagno i-a „cucerit” pe jurnaliștii italieni cu cifrele din China!

Aceștia au notat că fostul jucător de la FCSB a înscris 5 goluri în ultimele 5 meciuri, dar și un hat-trick de senzație, împotriva formației Cangzhou.

„Într-o echipă națională unde atacanții se chinuie să marcheze (Scamacca, Retegui și Raspadori fără niciun gol la EURO), în cealaltă parte a lumii e un atacant italian care continuă să înscrie regular.

Vorbim despre Andrea Compagno, născut în 1996 la Palermo care, după o experiență în România la Steaua București (n.r. FCSB), a decis să plece în China în februarie, mai exact la Tianjin Jinmen Tiger.

Reclamă
Reclamă 4

Vă spunem despre abilitățile sale de a puncta: Compagno a înscris cinci goluri în ultimele sale cinci meciuri jucate, printre acestea vorbim și despre un hat-trick senzațional împotriva lui Cangzhou”, au notat jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB: „Patronul mă distrugea la TV”! Ce a spus de Mihai Stoica

Andrea Compagno a făcut mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB. Atacantul italian, care evoluează în China, a susţinut că, în afară de Gigi Becali şi Mihai Stoica, lumea vorbeşte frumos despre el în România.

”Dacă nu-mi mergea bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viața mea. Dar cumva asta m-a și împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League.

Reclamă

Vorbesc mulți frumos despre mine, mai puțin patronul și încă o persoană (n.r.: Mihai Stoica). Pentru ceilalți, colegi, fani, jurnaliști, da, cred că e valabil. M-am simțit bine în România, a intrat ceva în sufletul meu, mereu când aud de România tresar. Deși am suferit în ultima perioadă acolo.

(n.r: dacă e bucuros că a luat decizia de a pleca în China) Sigur! Cea mai bună variantă! Mai ales ținând cont de ce situație aveam eu la FCSB în ultimele luni… Din toate punctele de vedere a fost o decizie bună, uman și sportiv”, a declarat Andrea Compagno pentru golazo.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și