Închide meniul
VIDEO

Andrea Compagno „rupe plasele” în China! Dublă de senzaţie pentru Tianjin Tiger şi este pe locul 2 în topul golgheterilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 16:29

Reclamă
Andrea Compagno „rupe plasele în China! Dublă de senzaţie pentru Tianjin Tiger şi este pe locul 2 în topul golgheterilor

Andrea Compagno "rupe plasele" în China! Dublă de senzaţie pentru Tianjin Tiger şi este pe locul 2 în topul golgheterilor

Andrea Compagno, prezentat la noua echipă / Instagram

Andrea Compagno „rupe plasele” în China. Fostul atacant de la FCSB a reuşit o „dublă” de senzaţie, dar echipa sa a pierdut duelul cu Chengdu Rongcheng, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are de ce să îl regrete pe Andrea Compagno. Atacantul italian a ajuns la altreilea meci consecutiv în care marchează şi are deja 4 goluri pentru noua sa echipă. Ambele goluri marcate de Compagno au fost marcate în prelungirile meciului.

Andrea Compagno „rupe plasele” în China

Compagno a marcat prima dată în mintul 90+2, pentru ca fostul atacant de la FCSB să stabilească scorul final în minutul 7 al prelungirilor. Compagno a ajuns la Tianjin Tiger pentru suma de 150.000 de euro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Jingjing Zhou (@agent.jingjing.zhou)

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger a fost dezvăluită. Atacantul italian s-a transferat în această iarnă la formaţia din China, după ce nu a mai fost dorit de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Golgheterul roş-albaştrilor a avut oferte şi din Turcia, dar a preferat să meargă la Tianjin Jinmen Tiger.

Reclamă

Aceasta este prima experienţă pentru atacantul italian în afara Europei. Până să ajungă în România, el mai jucase în Italia şi San Marino. Potrivit transfermarkt.com, Andrea Compagno a semnat un contract valabil până pe 31 decembrie 2025 cu Tianjin Jinmen Tiger. Concret, italianul va evolua pentru următoarele două sezoane la formaţia din China.

La noua sa echipă, Andrea Compagno va avea un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul va încasa 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro, salariul pe care îl avea la liderul din Liga 1.

Astfel, în cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va înca 1,7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China

Andrea Compagno a transmis un mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China. Atacantul italian nu i-a uitat pe suporterii clubului roș-albastru și le-a dedicat o postare pe rețelele de socializare.

Italianul a fost vândut de Gigi Becali la Tianjin Tiger, în China, pe o sumă incredibilă. Cotat la 2,5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt, patronul de la FCSB a renunțat la serviciile acestuia pentru doar 120.000 de euro.

Italianul a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit suporerilor echipei roș-albastre. Andrea Compagno a spus că a fost minunat să îmbrace tricoul FCSB-ului și că nu îi va uita nicioată de fanii echipei patronate de Gigi Becali.

„Dragi steliști, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest club, să îmbrac acest tricou și, mai ales, pentru voi. Sprijinul vostru mi-a umplut inima până în ultima zi.

Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic și țipătul vostru de la fiecare gol. Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris Andrea Compagno, pe contul personal de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și