Închide meniul

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China: „Mi-ați umplut inima”

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 15:07

Reclamă
Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China: Mi-ați umplut inima”

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China

Andrea Compagno, prezentat la noua echipă / Instagram

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China. Atacantul italian nu i-a uitat pe suporterii clubului roș-albastru și le-a dedicat o postare pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a fost vândut de Gigi Becali la Tianjin Tiger, în China, pe o sumă incredibilă. Cotat la 2,5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt, patronul de la FCSB a renunțat la serviciile acestuia pentru doar 120.000 de euro.

Andrea Compagno, mesaj superb pentru fanii FCSB după ce a fost prezentat oficial în China

Italianul a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit suporerilor echipei roș-albastre. Andrea Compagno a spus că a fost minunat să îmbrace tricoul FCSB-ului și că nu îi va uita nicioată de fanii echipei patronate de Gigi Becali.

„Dragi steliști, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest club, să îmbrac acest tricou și, mai ales, pentru voi. Sprijinul vostru mi-a umplut inima până în ultima zi.

Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic și țipătul vostru de la fiecare gol.

Reclamă

Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

După postarea acestui mesaj, Andrea Compagno a fost prezentat oficial la noua echipă, tot prin intermediul unei postări. Alături de fotografia respectivă, italianul a scris: „Un nou capitol!”

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Andrea Compagno (@andreacompagno)

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a fost adus de Gigi Becali la FCSB în vara anului 2022, de la FCU Craiova, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

A devenit rapid un favorit al fanilor și a adunat 55 de meciuri pentru roș-albaștrii, în care a marcat 20 de goluri.

Înainte de a ajunge în România, italianul a mai evoluat pentru: Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina FC, Borgosesia, Nuorese și Tre Fiori.

Gigi Becali, făcut praf după ce l-a vândut pe Andrea Compagno

Agentul Bogdan Apostu este de părere că patronul de la FCSB a comis o mare greșeală prin vânzarea italianului. Acesta este de părere că Gigi Becali ar fi putut obține o sumă mult mai mare pentru acest transfer și că latifundiarul din Pipera s-a grăbit, atunci când a renunțat la omul pe care l-a cumpărat pentru 1,5 milioane de euro.

„Nici acum nu pot să înțeleg cum e posibil să fie lăsat să plece pe 120.000 de euro un jucător precum Compagno. Cred că a făcut rău echipei. Concurența ar trebui să existe mereu. Dacă vrei să fii o echipă puternică, e nevoie de concurență. Cât a dat pe el? Un milion și jumătate și l-a lăsat să plece după un an și jumătate și 20 de goluri marcate. Dacă îmi explică cineva logica asta…

Dacă nu marca niciun gol, înțelegeam. Eu refuz să cred că nu a existat vreo echipă care să nu plătească măcar 500.000 de euro. În afară de domnul Gigi Becali, nu cred că există alt patron în fotbalul românesc pe care să nu îl intereseze 400.000 de euro.”, a spus Bogdan Apostu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și