Închide meniul

Andrea Compango înscrie pe bandă rulantă la Tianjin Tiger! Fostul atacant de la FCSB e golgheter în China

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 19:58

Reclamă
Andrea Compango înscrie pe bandă rulantă la Tianjin Tiger! Fostul atacant de la FCSB e golgheter în China

Andrea Compango înscrie pe bandă rulantă la Tianjin Tiger! Fostul atacant de la FCSB e golgheter în China

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Twitter

Andrea Compango înscrie pe bandă rulantă la Tianjin Tiger! Fostul atacant al celor de la FCSB s-a acomodat imediat în China şi a devenit golgheter, după doar cinci etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a debutat fără gol, în meciul cu Nantong Zhiyun, Andrea Compagno a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol marcat. El a marcat un gol extrem de important pentru echipa sa în deplasarea de la Qingdao West Coast.

Andrea Compango înscrie pe bandă rulantă la Tianjin Tiger! Fostul atacant de la FCSB e golgheter în China

Andrea Compagno s-a abonat la goluri în campionatul Chinei. Atacantul italian, care s-a despărţit în această iarnă la FCSB, a marcat al cincilea său gol în tricoul celor de la Tianjin Jinmen Tiger.

Echipa sa a câştigat deplasarea de pe terenul celor de la Qingdao West Coast, scor 3-1, iar Compagno a fost cel care a deschis scorul, în minutul 57. Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 61, dar echipa fostului atacant de la FCSB a marcat în minutele 85 şi 90+4 golurile care au adus cele trei puncte.

În urma acestui succes, Tianjin Jinmen Tiger a ajuns la 10 puncte şi este pe locul 4 în China. În ceea ce îl priveşte pe Compagno, atacantul italian are 5 goluri în 5 meciuri disputate în campionatul din China şi este golgheterul competiţiei, alături de Wu Lei de la Shanghai Port.

Reclamă

Următorul meci al celor de la Tianjin Jinmen Tiger va avea loc pe 14 aprilie, atunci când echipa lui Andrea Compagno va primi vizita celor de la Meizhou Hakka, penultima formaţie din campionat, cu doar 2 puncte obţinute în primele 5 etape.

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger

Durata contractului semnat de Andrea Compagno la Tianjin Tiger a fost dezvăluită. Atacantul italian s-a transferat în această iarnă la formaţia din China, după ce nu a mai fost dorit de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Golgheterul roş-albaştrilor a avut oferte şi din Turcia, dar a preferat să meargă la Tianjin Jinmen Tiger.

Aceasta este prima experienţă pentru atacantul italian în afara Europei. Până să ajungă în România, el mai jucase în Italia şi San Marino. Potrivit transfermarkt.com, Andrea Compagno a semnat un contract valabil până pe 31 decembrie 2025 cu Tianjin Jinmen Tiger. Concret, italianul va evolua pentru următoarele două sezoane la formaţia din China.

Reclamă 4 / 0/3

La noua sa echipă, Andrea Compagno are un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul va încasa 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro, salariul pe care îl avea la liderul din Liga 1.

Astfel, în cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va încasa 1,7 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și