Închide meniul

OFICIAL! Andrea Pirlo a plecat de la Juventus! Mesajul emoţionant al clubului pentru antrenor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 13:20

OFICIAL! Andrea Pirlo a plecat de la Juventus! Mesajul emoţionant al clubului pentru antrenor

Profimedia

Andrea Pirlo a plecat de la Juventus

Andrea Pirlo a plecat de la Juventus. Anunţul oficial a fost făcut de clubul din Torino, care i-a transmis şi un mesaj antrenorului care a ratat titlul cu Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus a postat pe Twitter un mesaj emoţionant pentru antrenorul care a cucerit două trofee.

Andrea Pirlo a plecat de la Juventus

Mulțumim, Andrea! Acestea sunt primele cuvinte pe care toți trebuie să le pronunțăm la finalul acestei experiențe speciale pe care am trăit-o împreună. Acum câteva zile, Andrea Pirlo, o legendă a fotbalului, a început o nouă aventură pe banca lui Juventus, prima pentru el în calitate de antrenor.
Pentru a face asta, a fost nevoie de curaj și de conștientizarea propriilor mijloace, în special într-o perioadă marcată de mii de greutăți, cu întreaga lume forțată să își reinventeze regulile pe zi ce trece, din cauza pandemiei. Andrea a făcut-o: a început o aventură (și suntem siguri de asta: cariera sa va fi una briliantă) plină de transformări, căutând să transpună ideile și experiența sa de campion pe gazon de pe partea cealaltă a baricadei.

Şi, ținând cont că în fotbal ce contează sunt victoriile, a adus două trofee la Juventus în câteva luni și a câștigat pe cele mai importante terenuri, de la San Siro până pe Camp Nou. Pentru toate acestea, pentru curaj, dedicare, pasiuni, succesele obținute, îi mulțumim din suflet și îi urăm succes pentru viitorul care, cu siguranță, va fi frumos”, a transmis Juventus pe Twitter.

Reclamă

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus

Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui Juventus! Tehnicianul de 53 de ani a ajuns la un acord cu conducătorii clubului şi revine pe banca echipei pe care a mai pregătit-o între 2014 şi 2019.

Potrivit Corriere dello Sport, nu mai există niciun semn de întrebare! Allegri îl va înlocui pe Andrea Pirlo. A semnat deja contractul acasă la Andrea Agnelli. Înţelegerea se întinde pe o perioadă de patru ani.

Allegri a mai fost dorit de Real Madrid şi Inter, dar a ales să se întoarcă la echipa la care a obţinut cele mai importante performanţe din carieră. Salariul pe care îl va încasa la „Bătrâna Doamnă” este uluitor. Massimiliano va primi, anual, 7 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrea Pirlo a plecat de la Juventus
  • Anunţul oficial făcut de club

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și