Închide meniul

Massimiliano Allegri va fi noul antrenor al lui Juventus: „Acordul este iminent”. Italianul s-a săturat să o aştepte pe Real Madrid

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 13:28 / Actualizat: 28 mai 2021, 12:01

Reclamă
Massimiliano Allegri va fi noul antrenor al lui Juventus: „Acordul este iminent. Italianul s-a săturat să o aştepte pe Real Madrid

Profimedia

Massimiliano Allegri va fi noul antrenor al Juventus:

Massimiliano Allegri va fi noul antrenor al Juventus. Jurnalistul Fabrizio Romano, recunoscut pentru sursele sale, a prezentat informaţia pe contul de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massimiliano Allegri va fi noul antrenor al Juventus: „Acordul este iminent”

„Acordul este ‘iminent’, iar Andrea Pirlo va fi concediat în următoarele ore”, a anunţat jurnalistul italian. Allegri a fost printre antrenorii contactaţi de Florentino Perez, dar italianul s-a simţit folosit.

„Allegri tocmai s-a decis să accepte pentru că Real Madrid încă trage de timp, după ce Zinedine Zidane a decis să plece”, a mai scris Fabrizio Romano.

Massimiliano Allegri, salariu uriaş la Juventus

Gazzetta dello Sport a confirmat ştirea, la scurt timp. Reputata publicaţie susţine că Andrea Agnelli nefgociază deja salariul cu Allegri. Acesta va primi între 8,5 şi 9 milioane de euro pe sezon. Cu tot cu bonusuri, veniturile antrenorului ar putea trece de 10 milioane de euro. Juventus s-a mişcat repede pentru că şi campioana Inter este interesată de Allegri, după desprăţirea de Antonio Conte.

Reclamă

În vârstă de 53 de ani, Massimiliano Allegri a mai pregătit-o pe Juventus între 2014 şi 2019. El a cucerit titlul în fiecare dintre cele 5 sezoane. Şi-a mai trecut în palmares alături de torinezi şi 4 Cupe ale Italiei, 2 Supercupe ale Italiei şi două finale de Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și