Închide meniul

Andrea Pirlo, despre ancheta care îl vizează pe Cristiano Ronaldo: “Trebuie să-şi asume responsabilităţile"

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2021, 18:53

Reclamă
Andrea Pirlo, despre ancheta care îl vizează pe Cristiano Ronaldo: “Trebuie să-şi asume responsabilităţile"

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Andrea Pirlo despre Cristiano Ronaldo

Andrea Pirlo nu l-a inclus pe Cristiano Ronaldo in lotul pentru partida cu Spal din Cupa Italia. Superstarul portughez a mers înc schimb într-o stațiune de schi pentru a celebra aniversarea iubitei sale, Georgina Rodriguez. Acesta a încâlcat astfel regulile sanitare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Pirlo: “Trebuie să-şi asume responsabilităţile" 

"Ronaldo a avut liber, face ce vrea în viaţa sa privată. În afara terenului, sunt cetăţeni liberi şi fiecare trebuie să-şi asume responsabilităţile", a spus Andrea Pirlo. 

Ronaldo s-a deplasat în regiunea Valle d’Aosta, la Courmayeur, o zonă declarată “portocalie” de către autoritățile italiene. Piemontul este de asemenea o zonă “portocalie”, astfel că portughezul nu avea dreptul să călătorească. Ronaldo și Georgiana riscă câte o amendă de 400 de euro. 

Cristiano a surprins-o pe Georgina de ziua ei 

Georgiana a sărbătorit implinirea vârstei de 27 de ani. Ronaldo și-a dus iubita la schi, iar cei doi au fost cazați la un hotel care este declarat oficial ca fiind închis.  

Ronaldo a umplut casa cu zeci de buchete de flori şi a organizat o cină specială pentru Georgina. 

Reclamă

Portughezul a fost postat un video cu prietena sa pe rețelele de socializare, care a intrat imediat în atenția autorităților. Ulterior, acesta a șters filmarea.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și