Închide meniul

Andrea Pirlo, anunţ uluitor despre Olimpiu Moruţan: „E un fenomen!”. Viitorul mijlocaşului român a fost decis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2022, 10:48

Andrea Pirlo, anunţ uluitor despre Olimpiu Moruţan: „E un fenomen!. Viitorul mijlocaşului român a fost decis

Andrea Pirlo a avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan a marcat 4 goluri şi a oferit 7 pase decisive pentru Pisa / Profimediaimages

Andrea Pirlo ar fi avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost lăudat de legenda naţionalei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenor în prezent în Turcia, la Fatih Karagumruk, Pirlo este convins că Moruţan va avea un viitor strălucitor. „Magicianul” care a încântat în tricoul lui AC Milan şi Juventus este sigur că Pisa a dat o lovitură în momentul în care l-a împrumutat pe român de la Galatasaray.

Andrea Pirlo a avut un discurs uluitor despre Olimpiu Moruţan

Preşedintele celor de la Pisa, Giovanni Corrado, a recunoscut ce discuţie a purtat cu Pirlo după ce a reuşit să-l aducă pe Moruţan în Serie B.

Anul trecut am avut puțini jucători pregătiți să facă acest salt. Anul acesta avem mai mulți. Toure este la mare căutare, la fel Beruatto și Marin, în timp ce Moruțan îi mai surprinde doar pe cei care nu-l cunosc.

La Forte dei Marmi, l-am întâlnit pe Andrea Pirlo, care antrenează în Turcia și mi-a spus că noi am pus mâna pe un fenomen„, a declarat Giovanni Corrado pentru La Repubblica, citat de tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Moruţan a impresionat în turul de campionat din Serie B. Este lider în clasamentul paselor decisive, la egalitate cu Luca Tremolada. Ambii au oferit câte 7 assist-uri. Moruţan a marcat şi 4 goluri. Corrado anunţă că nu se pune problema ca internaţionalul român să plece de la Pisa în această perioadă de mercato.

Nimeni nu va pleca acum, în ianuare. Ca să câștigi, trebuie să păstrezi tot ce ai mai bun. La vară o să ne mai gândim„, a mai spus conducătorul lui Pisa.

Pisa are ca obiectiv promovarea şi este în grafic. Încheie anul 2022 pe locul 5 în liga secundă, cu 29 de puncte. Are cu 6 mai puţin decât ocupanta poziţiei secunde, care duce direct în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali, anunț despre Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a fost adus de Pisa, sub formă de împrumut, în vara acestui an, de la Galatasaray. Împrumutul acestuia urmează să expire la finalul actualului sezon, însă italienii au opțiunea să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Giovanni Becali susține că cei de la Pisa sunt foarte mulțumiți de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan, motiv pentru care conducătorii formației italiene ar fi tentați să-l cumpere definitiv pe fotbalistul român, încă din această iarnă.

Însă, un impediment ar putea fi suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru a-i da drumul lui Moruțan. Giovanni Becali spune că Pisa ar putea să le propună o sumă mai mică celor de la Galatasaray, pentru a-l putea avea și de la vară pe Moruțan.

Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Olimpiu Moruțan este de cinci milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și