Închide meniul
VIDEO

Andrei Burcă, debut cu gol în Arabia Saudită! Florin Tănase este şi el titular la Al-Akhdoud

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 22:41

Reclamă
Andrei Burcă, debut cu gol în Arabia Saudită! Florin Tănase este şi el titular la Al-Akhdoud

Andrei Burcă, debut cu gol în Arabia Saudită

Andrei Burcă şi Florin Tănase / Twitter Al-Akhdoud

Andrei Burcă, debut cu gol în Arabia Saudită! Fundaşul român a deschis scorul pentru Al-Akhdoud, la debutul în tricoul formaţiei saudite. Al-Akhdoud joacă în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită pe terenul celor de la Al-Shabab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Al-Akhdoud joacă şi Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB. La fel ca Andrei Burcă, Tănase este titular.

Andrei Burcă, debut cu gol în Arabia Saudită! Florin Tănase este şi el titular la Al-Akhdoud

Debut perfect pentru Andrei Burcă în Arabia Saudită! Fundaşul român transferat în această vară la Al-Akhdoud a deschis scorul în minutul 41 al partidei din prima etapă de pe terenul celor de la Al-Shabab.

Burcă a transformat de la 11 metri o lovitură de pedeapsă. Internaţionalul român a şutat puternic, pe centru, şi l-a învins pe portarul celor de la Al-Shabab.

Reclamă

În meciul dintre Al-Shabab şi Al-Akhdoud este titular şi Florin Tănase, celălalt român de la formaţia nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Andrei Burcă și Alin Toșca, pe scenă alături de Karim Benzema și Sadio Mane

Andrei Burcă și Alin Toșca au împărțit aceeași scenă cu Karim Benzema și Sadio Mane. Oficialii din prima ligă din Arabia Saudită au organizat o prezentare de gală pentru noile transferuri efectuate în această vară.

Pe lângă Andrei Burcă și Alin Toșca, și Cosmin Contra, antrenorul celor de la Damac, s-a aflat la evenimentul grandios organizat de oficialii saudiți.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul sezonului, toate echipele din Arabia Saudită și-au prezentat noile achiziții. Acesta a fost prilejul prin care și Andrei Burcă a fost prezentat la Al-Akhdoud, în timp ce Alin Toșca a fost prezentat la Al-Riyadh.

Românii au avut șansa să împartă aceeași scenă cu numele mari care s-au transferat în Arabia Saudită, în această vară. Karim Benzema și N’Golo Kante la Al-Ittihad, Sadio Mane la Al-Nassr, Jordan Henderson și Steven Gerrard la Al-Ettifaq sunt doar câteva dintre mutările realizate de oficialii saudiți în această perioadă de mercato.

Andrei Burcă a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, pentru a semna cu Al-Akhdoud. Clujenii au încasat în schimbul titularului de la națională suma de un milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și