Închide meniul
VIDEO

Andrei Burcă și Alin Toșca, pe scenă alături de Karim Benzema și Sadio Mane! Prezentare de gală în Arabia Saudită

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2023, 13:03

Reclamă
Andrei Burcă și Alin Toșca, pe scenă alături de Karim Benzema și Sadio Mane! Prezentare de gală în Arabia Saudită

Andrei Burcă și Alin Toșcă, pe scenă alături de Karim Benzema și Sadio Mane

Andrei Burcă și Alin Toșca, în Arabia Saudită/ Colaj Twitter, Youtube

Andrei Burcă și Alin Toșca au împărțit aceeași scenă cu Karim Benzema și Sadio Mane. Oficialii din prima ligă din Arabia Saudită au organizat o prezentare de gală pentru noile transferuri efectuate în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Andrei Burcă și Alin Toșca, și Cosmin Contra, antrenorul celor de la Damac, s-a aflat la evenimentul grandios organizat de oficialii saudiți.

Andrei Burcă și Alin Toșca, pe scenă alături de Karim Benzema și Sadio Mane

Înainte de startul sezonului, toate echipele din Arabia Saudită și-au prezentat noile achiziții. Acesta a fost prilejul prin care și Andrei Burcă a fost prezentat la Al-Akhdoud, în timp ce Alin Toșca a fost prezentat la Al-Riyadh.

De cealaltă parte, Cosmin Contra a fost invitat și el pe scenă, deoarece va fi și în sezonul viitor antrenorul celor de la Damac, echipă pe care o antrenează din luna martie.

Românii au avut șansa să împartă aceeași scenă cu numele mari care s-au transferat în Arabia Saudită, în această vară. Karim Benzema și N’Golo Kante la Al-Ittihad, Sadio Mane la Al-Nassr, Jordan Henderson și Steven Gerrard la Al-Ettifaq sunt doar câteva dintre mutările realizate de oficialii saudiți în această perioadă de mercato.

Reclamă

Andrei Burcă a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, pentru a semna cu Al-Akhdoud. Clujenii au încasat în schimbul titularului de la națională suma de un milion de euro.

Alin Toșca a acceptat oferta celor de la Al-Riyadh în această vară, după ce și-a încheiat contractul cu Benevento.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită

S-a aflat cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită. Şeicii au dat peste cap piaţa transferurilor şi au convins mai multe staruri să semneze. Cristiano Ronaldo a deschis drumul şi a fost urmat de jucători nume uriaşe!

Portughezul în vârstă de 38 de ani a fost convins de şefii lui Al Nassr cu un salariu fabulos. Pentru primul sezon, în care a înscris 14 goluri în campionat, a fost recompensat cu 173 de milioane de lire sterline (n.r. 200 de milioane de euro). Are cel mai mare salariu. Încasează, săptămânal, 3.4 milioane de lire sterline (n.r. 3.9 milioane de euro).

CR7 are deja o concurenţă „de foc” după ce rivalii de la Al Ittihad au reuşit să îl transfere pe fostul coechipier al lusitanului de la Real Madrid, Karim Benzema. Francezul a acceptat să plece după 14 ani de pe Santiago Bernabeu. Va avea un salariu uluitor, de 172 de milioane de lire sterline. Astfel, săptămânal ar urma să încaseze 3.3 milioane de lire sterline.

Şi noul coechipier al lui Benzema, N’Golo Kante, va fi plătit regeşte la arabi. A prins TOP 3! Este urmat de alţi jucători cu un CV impresionant care au acceptat ofertele şeicilor: Riyad Mahrez, Jordan Henderson, Kalidou Koulibaly, Marcelo Brozovic şi Roberto Firmino.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și