Închide meniul

Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită. Ronaldo şi Benzema primesc, săptămânal, o „avere”!

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 16:52

Reclamă
Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită. Ronaldo şi Benzema primesc, săptămânal, o „avere!

Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită

Mai multe staruri ale fotbalului mondial s-au transferat în Arabia Saudită / Colaj Profimediaimages

S-a aflat cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită. Şeicii au dat peste cap piaţa transferurilor şi au convins mai multe staruri să semneze. Cristiano Ronaldo a deschis drumul şi a fost urmat de jucători nume uriaşe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul în vârstă de 38 de ani a fost convins de şefii lui Al Nassr cu un salariu fabulos. Pentru primul sezon, în care a înscris 14 goluri în campionat, a fost recompensat cu 173 de milioane de lire sterline (n.r. 200 de milioane de euro). Are cel mai mare salariu. Încasează, săptămânal, 3.4 milioane de lire sterline (n.r. 3.9 milioane de euro).

Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită

CR7 are deja o concurenţă „de foc” după ce rivalii de la Al Ittihad au reuşit să îl transfere pe fostul coechipier al lusitanului de la Real Madrid, Karim Benzema. Francezul a acceptat să plece după 14 ani de pe Santiago Bernabeu. Va avea un salariu uluitor, de 172 de milioane de lire sterline. Astfel, săptămânal ar urma să încaseze 3.3 milioane de lire sterline.

Şi noul coechipier al lui Benzema, N’Golo Kante, va fi plătit regeşte la arabi. A prins TOP 3! Este urmat de alţi jucători cu un CV impresionant care au acceptat ofertele şeicilor: Riyad Mahrez, Jordan Henderson, Kalidou Koulibaly, Marcelo Brozovic şi Roberto Firmino.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au dezvăluit care este TOP 10 al salariilor din Arabia Saudită şi sunt surprize uriaşe:

Reclamă

1. Cristiano Ronaldo (Al Nassr) | 173 de milioane de lire sterline pe sezon | 3.4 milioane de lire sterline pe săptămână
2. Karim Benzema (Al Ittihad) | 172 de milioane de lire sterline | 3.3 milioane de lire sterline
3. N’Golo Kante (Al Ittihad) | 86 de milioane de lire sterline | 1.6 milioane de lire sterline
4. Riyad Mahrez (Al Ahli) | 39 de milioane de lire sterline | 750.000 de lire sterline
5. Jordan Henderson (Al Ettifaq) | 36 de milioane de lire sterline | 692.000 de lire sterline
6. Kalidou Koulibaly (Al Hilal) | 30 de milioane de lire sterline | 576.000 de lire sterline
7. Marcelo Brozovic (Al Nassr) | 21 de milioane de lire sterline | 403.000 de lire sterline
8. Roberto Firmino (Al Ahli) | 17 milioane de lire sterline | 326.000 de lire sterline
9. Ruben Neves (Al Hilal) | 15.6 milioane de lire sterline | 288.000 de lire sterline
10. Seko Fofana (Al Nassr) | 13 milioane de lire sterline | 250.000 de lire sterline

Şi Kylian Mbappe a primit o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Al Hilal era dispusă să achite 300 de milioane de euro în conturile lui PSG şi să îi ofere atacantului de 24 de ani un salariu anual de 700 de milioane de euro. Propunerea a fost acceptată de şefii campioanei din Ligue 1, dar Mbappe nu şi-a dorit să plece la arabi. Ar fi putut câştigat 1.9 milioane de euro în fiecare zi şi 1.332 de euro pentru fiecare minut petrecut la Al Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”

Ronaldo este de părere că fotbalul din Europa şi-a pierdut mult din calitate şi că singura întrecere cu un nivel ridicat este cea din Premier League. De asemenea, Cristiano Ronaldo a comparat campionatul din Arabia Saudită cu MLS, campionatul în care va evolua Lionel Messi din această vară şi este convins că liga din Arabia Saudită va depăşi campionate precum cele din Turcia sau Olanda într-un an.

Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit luiFabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și