Închide meniul

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România: „Mi-a zis să i-l dau şi eu!” Condiţia pe care i-a pus-o românul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 18:22

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România: „Mi-a zis să i-l dau şi eu! Condiţia pe care i-a pus-o românul

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România

Captură AntenaSport

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România. Cordea a făcut schimb de tricouri cu starul portughez. Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a pierdut duelul de pe teren propriu cu Al-Nassr, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a spus că şi Cristiano Ronaldo i-a cerut tricoul şi a dezvăluit ce condiţia i-a pus pentru a face schimb de tricouri.

Andrei Cordea a adus tricoul lui Cristiano Ronaldo în România

„Este greu, încă e foarte cald, dar încerc să mă adaptez. Cred că mi-am pus amprenta în meciuri, am jucat bine. Este o plăcere să joc fotbal din inimă. Îmi place să joc împotriva acelor jucător. Este o mândrie, dar când intri pe teren uiţi contra cărui jucători joci. Şi dai sută la sută să câştigi meciurile. Am vorbit cu Telles la pauză, mă rog, m-a lovit la o fază.

La pauză i-am spus să vorbească cu Cristiano să îmi dea tricolul. La final eram supărat că am luat gol din penalty, în minutul 86. Am plecat spre vestiar şi el m-a strigat. O să îl ţin acasă, o să îl ţin amintire. Cristiano Ronaldo este un jucător extraordinar, la fel ca Messi. Eram supărat şi am plecat către vestiar. Când m-am întors, mi-a zis să îi dau şi eu tricoul. Ne-am dat amândoi tricoul, ne-am urat baftă şi i-am zis ‘să nu îl laşi la stadion că mai bine îl dau la copii în tribună’. Mi-a zis că e pentru copiii lui. Probabil că nu îl va da la copii, dar este un carcater enorm„, a spus Andrei Cordea la sosirea în România.

Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo

Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă pe teren propriu de Al-Nassr. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32 prin Talisca, în timp ce Al-Tai a restabilit egalitatea prin Misidjan, în minutul 79. Gazdele au sperat la un rezultat de egalitate, dar Cristiano Ronaldo a avut alte planuri. Portughezul a marcat în minutul 87 dintr-o lovitură de la 11 metri şi a obţinut cele trei puncte pentru echipa sa. La finalul partidei, Andrei Cordea, fostul jucător de la FCSB, s-a ales cu tricoul starului portughez. De asemenea, el a mai postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Ronaldo, dinaintea partidei, iar mai mulţi foşti coechipieri, precum Florin Gardoş, Marco Dulca şi Joonas Tamm.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și