Închide meniul
NEWS ALERT

Andrei Cordea a fost prezentat oficial la Al Tai. Durata contractului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 13:46

Reclamă
Andrei Cordea a fost prezentat oficial la Al Tai. Durata contractului

Andrei Cordea a semnat cu Al Tai

Andrei Cordea a fost prezentat oficial la Al – Tai. Fostul jucător de la FCSB a semnat un contract valabil până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea este noul jucător al celor de la Al – Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi. Cordea va avea un salariu uriaş la Al Tai, de aproape aproape 3 milioane de euro va câştiga Cordea în Golf.

Andrei Cordea a fost prezentat oficial la Al Tai

Mijlocașul Stelei București (n.r. FCSB) și al echipei naționale a României a semnat cu Al-Tai un contract de jucător profesionist până în anul 2025”, a transmis Al-Tai, pe Instagram.

Andrei Cordea s-a despărţit în această vară de FCSB, fiind vândut la Al-Tai. Cordea a plecat de la formaţia vicecampioană după ce două sezoane a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Reclamă

Salariul pe care Andrei Cordea îl va încasa la Al-Tai

Gigi Becali l-a dat de gol pe Andrei Cordea şi a dezvăluit ce salariul pe care îl va încasa românul.

Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea urmează să fie prezentat la Al-Tai în următoarea perioadă. Noua echipă a mijlocaşului român a încheiat sezonul trecut pe locul 9, iar în startul acestei stagiuni a obţinut o victorie şi o înfrângere.

Ce mesaj i-a transmis Andrei Cordea lui Gigi Becali

„(N.r. Plecarea de la FCSB) Destul de grea, pentru că m-am simţit ca acasă, îmi e puţin greu dar sper să trec peste şi să mă simt bine, pentru că asta e tot ce mă interesează acum.

Pentru mine un obiectiv era să intrăm in grupe, l-am atins. Al doilea obiectiv era sa câştigăm campionatul, nu am reuşit să o fac, dar sunt convins şi cred, sper şi o sa ma rog pentru ei să câştige campionatul pentru că merita, sunt un grup frumos, uniţi şi sunt ca o familie.

La mine nu s-a schimbat absolut nimic, am rămas aceeaşi persoană, nu am reuşit să joc la fel de mult pe cum o făceam înainte şi probabil că unele meciuri ale mele nu au fost la cel mai înalt nivel
Mi-am facut treaba bine, am ajutat clubul, clubul m-a ajutat enorm de mult pe mine şi o să respect clubul toată viaţa şi o sa respect patronul toată viaţa şi sper să rămânem în relaţii bune”, a declarat Andrei Cordea, la plecarea spre Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și