Închide meniul

Andrei Cordea a marcat primul gol la Al-Tai! Fostul jucător de la FCSB a înscris în poarta lui Ciprin Tătăruşanu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 20:37

Andrei Cordea a marcat primul gol la Al-Tai! Fostul jucător de la FCSB a înscris în poarta lui Ciprin Tătăruşanu

Andrei Cordea a marcat primul gol la Al-Tai

Andrei Cordea, în timpul unui meci la Al-Tai/ Twitter

Andrei Cordea a spart gheaţa la Al-Tai şi a marcat primul gol la Al-Tai. Fostul jucător de la FCSB a punctat în duelul cu Abha, chiar în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a fost transferat de Al-Tai de la FCSB în această vară. Mijlocaşul a semnat cu gruparea din Arabia Saudită un contract valabil pe trei sezoane.

Andrei Cordea a marcat primul gol la Al-Tai

Andrei Cordea a fost „erou” la Al-Tai, în ultimul meci. Mijlocaşul a punctat în duelul cu Abha, şi i-a adus echipei sale a doua victorie din actualul sezon, scor 1-0, cu Abha.

Cordea a reuşit să înscrie în minutul 83 al duelului cu Abha. Mijlocaşul a punctat cu un şut din faţa porţii. Iniţial, mingea a lovit bara laterală a porţii lui Ciprian Tătăruşanu, din centrarea unui coechipier al lui Cordea.

Andrei Cordea a fost titular pentru a doua etapă la rând la Al-Tai. Mijlocaşul român a fost integralist în duelul cu Abha, şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale, primind nota opt.

Reclamă

Este prima victorie înregistrată de trupa lui Andrei Cordea, după trei înfrângeri consecutive. Al-Tai a acumulat şase puncte în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, fiind pe locul 10.

De cealaltă parte, Ciprian Tătăruşanu a fost titular în poarta celor de la Abha. Este al patrulea meci pe care portarul român îl bifează la noua sa formaţie, timp în care a încasat trei goluri.

Gigi Becali îl regretă pe Andrei Cordea

Gigi Becali a declarat că îi pare rău că l-a vândut pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, în aceast vară. Declaraţiile patronului de la FCSB au avut loc la scurt timp după înfrângerea cu UTA, după ce acesta s-a declarat nemulţumit de evoluţiile lui Octavian Popescu şi David Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum mi-a părut rău că l-am vândut pe Cordea. Dar și ăștia, știi…Eu l-am vândut și din cauza lor (n.r. colaboratorii de la FCSB: Elias Charalambous, Mihai Pintilii, Mihai Stoica). Că nu e, că le pierde pe toate, că nu știu ce, cutare, că, domne’, cum să joci fotbal cu Cordea?

Și l-am vândut, că altfel nu-l vedeam, mie-mi plăcea de Cordea. Păi nu poți să-l compari pe Cordea cu David Miculescu sau cu Tavi Popescu. N-ai cum!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Ce salariu are Andrei Cordea la Al-Tai

Gigi Becali a dezvăluit că mijlocaşul va deveni milionar în Arabia Saudită şi va încasa un salariu de 2,7 milioane de euro, în cei trei ani de contract cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

„Cordea m-a impresionat, mi-a spus: „Nea Gigi, îţi mulţumesc din toată inima mea, dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal în viaţa mea”. Şi Pintilii mi-a spus că am mai făcut un milionar în fotbal.

Ia aproape 3 milioane de euro în trei ani. Îţi dai seama câţi milionari am făcut. Olăroiu are zeci de milioane, l-am făcut eu de zeci de milioane, 50-60 de milioane”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și