Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, salvat de golul lui Andrei Cordea! Reuşită în minutul 90+8 a românului în Arabia Saudită

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 9:23

Laurenţiu Reghecampf, salvat de golul lui Andrei Cordea! Reuşită în minutul 90+8 a românului în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, salvat de golul lui Andrei Cordea

Andrei Cordea, în timpul unui meci / Twitter Al Tai

Laurenţiu Reghecampf a fost salvat de golul lui Andrei Cordea, în ultima partidă din campionatul din Araia Saudită. Al-Tai, echipa românilor Reghecampf şi Cordea, dar şi a fostului rapidist Dugandzic, a evoluat pe terenul celor de la Al Wehda, în etapa cu numărul 20 din campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au condus din minutul 72. Reuşita lui Cordea, care a adus un punct echipei lui Reghecampf, a venit în prelungiri.

Laurenţiu Reghecampf, salvat de golul lui Andrei Cordea! Reuşită în minutul 90+8 a românului în Arabia Saudită

Al Wehda a deschis scorul în minutul 72, prin El Yamiq. Gazdele au fost foarte aproape de a obţine toate cele trei puncte, dar echipa lui Laurenţiu Reghecampf a forţat şi a obţinut egalarea în cele din urmă.

După un out executat lung de un jucător de la Al-Tai, fundaşii lui Al Wehda au respins până la Andrei Cordea, care a marcat golul egalizator în minutul 90+8 al partidei. Pentru prestaţia sa, el a fost notat cu 7,7 de sofascore.com, cea mai mare notă din echipa lui Laurenţiu Reghecampf în meciul cu Al Wehda.

Acesta a fost al doilea gol marcat de Andrei Cordea de la sosirea în Arabia Saudită. Primul gol fusese marcat tocmai pe 1 septembrie, în victoria din etapa a cincea a celor de la Al Tai cu Abha, scor 1-0.

Reclamă

Al Tai se află în continuare într-o situaţie complicată în clasament, fiind pe locul 16, primul loc retrogradabil, cu 18 puncte, la un punct în spatele celor de la Al Riyad, Al Feiha şi Al Raed, echipele care se află deasupra liniei.

Andrei Cordea, mesaj pentru foştii coechipieri de la FCSB

Andrei Cordea a avut un mesaj categoric pentru foştii coechipieri de la FCSB. Jucătorul în vârstă de 24 de ani, care a plecat la începutul sezonului în Arabia Saudită, îşi doreşte să sărbătorească titlul la finalul sezonului. A îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor în patru meciuri şi poate primi medalia de campion.

Cordea a fost vândut pentru 1.32 de milioane de euro la Al-Tai, echipă la care este antrenat de Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” i-a adus lui Gigi Becali două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român ştie care este secretul succesului jucătorilor antrenaţi de Elias Charalambous. A vorbit despre unitatea din vestiar şi valoarea fotbaliştilor de la liderul Ligii 1.

„(Reporter: Aştepţi tricoul de campion la final?) Da. Am spus când am plecat de aici, chiar dacă încă nici nu simt că am plecat, mă simt încă aici şi aştept să îmi ţină medalia de campion.

După părerea mea au rămas aceeaşi jucători, se cunosc mult mai bine, se înţeleg foarte bine şi arată pe teren că sunt o familie, sunt foarte puternici şi sper să nu îi oprească nimeni anul acesta.

Pentru mine sunt cei mai buni şi cei mai talentaţi, din acest an, din Liga 1. Ar merita din plin să câştige campionatul”, a declarat Andrei Cordea, la începutul anului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și