Închide meniul

Andrei Rațiu a marcat pentru Huesca în liga secundă din Spania! Fundașul român, pus pe fapte mari: „Puteți vedea cine suntem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2022, 10:17

Andrei Rațiu a marcat pentru Huesca în liga secundă din Spania! Fundașul român, pus pe fapte mari: „Puteți vedea cine suntem!

Andrei Rațiu a înscris un gol în Mirandes - Huesca

Andrei Rațiu, într-un meci pentru Huesca / Profimedia

Românul Andrei Rațiu a reușit un gol pentru Huesca în deplasarea de la Mirandez, din etapa a 12-a din Segunda Division, eșalonul secund al fotbalului spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul român Andrei Raţiu a marcat golul echipei SD Huesca, în meciul terminat la egalitate cu CD Mirandes, 1-1, sâmbătă seara, în deplasare, în etapa a 12-a a ligii secunde spaniole de fotbal.

Andrei Rațiu a înscris un gol în Mirandes – Huesca

Gazdele au deschis scorul prin Jose Salinas (70), dar Raţiu a adus egalarea în minutele adiţionale (90+2), cu o lovitură de cap.

Pentru Raţiu a fost primul gol marcat în acest sezon, 11 partide.

Andrei Rațiu: „Am știut să rămân uniți!”

După meci, Rațiu și-a lăudat colegii de la Huesca pentru remiza reușită pe terenul celor de la Mirandes.

Reclamă

„În zile ca asta puteți vedea ce fel de echipă suntem, una foarte dificil de învins. A fost un joc dificil, ezitant, pe care l-au controlat, dar am știut cum să rămânem uniți și să ne fructificăm șansa”, a spus Andrei Rațiu, după meci.

10 meciuri și un gol a adunat Andrei Rațiu la naționala României. A făcut parte din lotul tricolorilor și la ultima acțiune a echipei naționale, pentru partidele cu Bosnia și Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul din Segunda Division

1. UD Las Palmas 23 puncte (11 jocuri)
2. CD Alaves 23 (12)
3. Burgos CF 21 (11)
4. FC Cartagena 20 (11)
5. Granada CF 20 (12)
………………………………
10. SD Huesca 17 (12)

România, în grupă cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra în preliminariile Euro 2024

  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Recomandări
  • Andrei Rațiu a marcat pentru Huesca în liga secundă din Spania
  • Fundașul român, pus pe fapte mari

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și