Închide meniul

Andrei Raţiu s-a calificat în optimile Cupei Regelui după ce a învins fosta echipă! Ce notă a primit internaţionalul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 9:04

Andrei Raţiu s-a calificat în optimile Cupei Regelui după ce a învins fosta echipă! Ce notă a primit internaţionalul român

Andrei Raţiu s-a calificat în optimile Cupei Regelui

Andrei Raţiu, în timpul meciului Huesca - Rayo Vallecano / Profimedia

Andrei Raţiu s-a calificat în optimile Cupei Regelui după ce a învins fosta echipă! Rayo Vallecano a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Huesca, în şaisprezecimile Cupei Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, formaţia din La Liga a marcat golurile victoriei în minutele 118, respectiv 120+2. La oaspeţi, Andrei Raţiu a fost integralist în meciul împotriva fostei sale echipe.

Andrei Raţiu s-a calificat în optimile Cupei Regelui după ce a învins fosta echipă!

Andrei Raţiu, care a evoluat pentru Huesca în perioada 2021-2023, a revenit pe terenul fostei echipe cu ocazia meciului din Cupa Regelui. Rayo Vallecano a obţinut calificarea în optimile de finală după ce s-a impus cu 2-0 în 120 de minute. Golurile victoriei au fost marcate de Valentin (118′) şi Palazon (120+2′).

Raţiu a fost titular la oaspeţi şi a evoluat până la fluierul final. Pentru prestaţia sa, el a primit nota 7 de la sofascore.com.

Un moment superb a avut loc înaintea partidei dintre Huesca şi Rayo Vallecano. După ce a evoluat timp de doi ani pentru formaţia din liga secundă a Spaniei, fanii lui Huesca nu l-au uitat pe internaţionalul român şi au dorit să îi arate aprecierea pentru cele două sezoane petrecute la echipă.

Reclamă

Andrei Raţiu, mesaj superb pentru „tricolori”

Andrei Raţiu a declarat că visul său a fost să se califice alături de România la un turneu final, pentru a-şi vedea părinţii în tribune. Fundaşul a mai mărturisit că grupa României este una dificilă, iar „tricolorii” trebuie să fie concentraţi încă de la primul meci, atunci când vor înfrunta câştigătoarea play-off-ului B.

Raţiu a mai declarat că nu a luat în calcul niciodată să evolueze pentru naţionala Spaniei, în ciuda faptului că s-a mutat din România încă de la şase ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus atunci că visul meu este să îmi văd părinții în tribune la un turneu final și că asta se va întâmpla vara viitoare. Uite că așa va fi. E o grupă foarte grea, niciun meci nu va fi ușor. Trebuie să fim concentrați de la primul meci. Probabil că în grupă va ajunge și Ucraina.

Prima amintire cu mingea de fotbal este la Unirea, în satul bunicilor, aveam 4-5 ani și mă jucam cu bunicul meu. Cred că datorită lui am ajuns să joc fotbal, ne uitam la meciuri împreună, la televizor. La 6 ani am venit în Spania. Cu părinții am vorbit mereu în limba română, asta m-a ajutat să nu uit limba. Niciodată nu am luat în calcul să joc pentru Spania, mereu m-am gândit la România. Pentru mine e foarte emoționant momentul de la imn. Mai ales când jucăm acasă. Mi se face pielea de găină, mă gândesc la multe lucruri și, sincer, îmi vine să și plâng”, a declarat Andrei Raţiu, conform frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și