Închide meniul

„Nu am luat în calcul să joc pentru Spania!” Andrei Raţiu, mesaj superb pentru „tricolori”! Ce a spus despre şansele la EURO

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 10:30

Reclamă
„Nu am luat în calcul să joc pentru Spania! Andrei Raţiu, mesaj superb pentru „tricolori! Ce a spus despre şansele la EURO

Andrei Raţiu, mesaj superb pentru "tricolori"! Ce a spus despre adversarele de la EURO

Andrei Raţiu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

Andrei Raţiu a transmis un mesaj superb pentru „tricolori”, chiar din Madrid. Fundaşul român a declarat că este extrem de emoţionat atunci când aude imnul, la începutul unui meci, mărturisind că se simte român, chiar dacă a plecat din ţară la vârsta de şase ani. De asemenea, acesta a mai transmis clar că nu s-a pus problema să evolueze pentru naţionala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu este titular în banda dreaptă a defensivei României. Acesta a oferit declaraţii şi despre şansele „tricolorilor” la EURO 2024. Echipa naţională a fost repartizată în Grupa E la turneul final, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel-Islanda / Bosnia-Ucraina).

Andrei Raţiu, mesaj superb pentru „tricolori”

Andrei Raţiu a declarat că visul său a fost să se califice alături de România la un turneu final, pentru a-şi vedea părinţii în tribune. Fundaşul a mai mărturisit că grupa României este una dificilă, iar „tricolorii” trebuie să fie concentraţi încă de la primul meci, atunci când vor înfrunta câştigătoarea play-off-ului B.

Raţiu a mai declarat că nu a luat în calcul niciodată să evolueze pentru naţionala Spaniei, în ciuda faptului că s-a mutat din România încă de la şase ani.

„Am spus atunci că visul meu este să îmi văd părinții în tribune la un turneu final și că asta se va întâmpla vara viitoare. Uite că așa va fi. E o grupă foarte grea, niciun meci nu va fi ușor. Trebuie să fim concentrați de la primul meci. Probabil că în grupă va ajunge și Ucraina.

Reclamă

Prima amintire cu mingea de fotbal este la Unirea, în satul bunicilor, aveam 4-5 ani și mă jucam cu bunicul meu. Cred că datorită lui am ajuns să joc fotbal, ne uitam la meciuri împreună, la televizor. La 6 ani am venit în Spania. Cu părinții am vorbit mereu în limba română, asta m-a ajutat să nu uit limba. Niciodată nu am luat în calcul să joc pentru Spania, mereu m-am gândit la România. Pentru mine e foarte emoționant momentul de la imn. Mai ales când jucăm acasă. Mi se face pielea de găină, mă gândesc la multe lucruri și, sincer, îmi vine să și plâng”, a declarat Andrei Raţiu, conform frf.ro.

Andrei Raţiu este dorit în Serie A

Andrei Raţiu este dorit în Serie A! Fundaşul român care evoluează la Rayo Vallecano şi care s-a calificat cu naţionala României la EURO 2024 poate schimba campionatul în această iarnă.

Crescut de Villarreal, Raţiu joacă în prezent la Rayo Vallecano. În cariera sa, el a mai petrecut jumătate de sezon în Olanda, la ADO Den Haag, sub formă de împrumut. Acum, el poate părăsi din nou Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Andrei Raţiu poate ajunge în Serie A, fiind dorit de Fiorentina. Formaţia din Florenţa a rămas fără fundaş dreapta, după ce titularul Dodo va lipsi de pe teren 6 luni, după ce şi-a rupt ligamentele încrucişate. Variantele formaţiei viola sunt Kayode, un tânăr de 19 ani, şi Pierozzi, în vârstă de 22 de ani, dar care nu a debutat încă în Serie A.

Fiorentina este calificată în primăvara europeană Conference League, iar în Serie A luptă în acest sezon pentru un loc de UEFA Champions League, astfel încât are nevoie de un înlocuitor urgent pentru Dodo. Cu toate acestea, formaţia din Serie A se poate confrunta cu o problemă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și