Închide meniul
VIDEO

Angel Correa, golul startului de an! Mijlocaşul a marcat superb în Villarreal – Atletico Madrid. Portarul Rulli nu a avut nicio şansă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 22:47

Angel Correa, golul startului de an! Mijlocaşul a marcat superb în Villarreal – Atletico Madrid. Portarul Rulli nu a avut nicio şansă!

Angel Correa, gol superb

Profimedia

Angel Correa, golul startului de an

Angel Correa a reuşit un gol superb în Villarreal – Atletico Madrid. În minutul 10, superstarul campioanei Spaniei a interceptat mingea chiar în propria jumătate şi l-a văzut pe Geronimo Rulli, care era cu mult ieşit din poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul nu a stat pe gânduri şi a şutat de la jumătatea careului, reuşind golul startului de an.

VEZI AICI EXECUŢIA FABULOASĂ A LUI ANGEL CORREA

Citește și:

Scandal cât casa la Atletico Madrid! Luis Suarez și-a ieșit din minți și l-a înjurat pe Diego Simeone

Campioana Spaniei, Atletico Madrid, e într-o situație delicată în La Liga, iar criza se vede și la nivelul relației antrenor-jucător. Vedeta Luis Suarez l-a înjurat pe Diego Simeone la ultimul meci.

Atletico Madrid a pierdut cu 1-2 pe terenul celor de la Sevilla în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Luis Suarez, care a jucat doar 57 de minute, a fost un car nervi când Diego Simeone l-a scos din teren.

Reclamă

Luis Suarez a fost surprins de camerele TV în timp ce i-a adresat cuvinte grele lui Diego Simeone. „Nemernicule de c***t! Mereu e la fel!”, a spus Suarez, care nici măcar nu l-a salutat pe Simeone când a ajuns în dreptul băncii de rezerve.

Luis Suarez a fost golgheterul lui Atletico Madrid în sezonul trecut, dar, în actuala stagiune, starul uruguayan a înscris doar șapte goluri în 17 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și