Închide meniul

Scandal cât casa la Atletico Madrid! Luis Suarez și-a ieșit din minți și l-a înjurat pe Diego Simeone. „Nemernicule!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 11:50

Scandal cât casa la Atletico Madrid! Luis Suarez și-a ieșit din minți și l-a înjurat pe Diego Simeone. „Nemernicule!

Luis Suarez l-a înjurat pe Diego Simeone

Profimedia

Atletico Madrid a pierdut cu 1-2 pe terenul celor de la Sevilla în etapa cu numărul 18 din Liga 1. Luis Suarez, care a jucat doar 57 de minute, a fost un car nervi când Diego Simeone l-a scos din teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez l-a înjurat pe Diego Simeone

Luis Suarez a fost surprins de camerele TV în timp ce i-a adresat cuvinte grele lui Diego Simeone. „Nemernicule de c***t! Mereu e la fel!”, a spus Suarez, care nici măcar nu l-a salutat pe Simeone când a ajuns în dreptul băncii de rezerve.

Luis Suarez a fost golgheterul lui Atletico Madrid în sezonul trecut, dar, în actuala stagiune, starul uruguayan a înscris doar șapte goluri în 17 meciuri.

Atletico Madrid, în criză

După 1-2 cu Sevilla, Atletico Madrid râmâne în afara locurilor de UEFA Champions League, pe poziția a cincea. Echipa lui Diego Simeone a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat.

Reclamă

De cealaltă parte, rivalele lui Atletico continuă să câștige. Real Madrid e lider în La Liga, la cinci puncte de Sevilla, ocupanta locului secund. Până și Barcelona, care a început sezonul dezastruos, s-a apropiat la două puncte de trupa lui Simeone.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și