Închide meniul

Angel Di Maria a revenit la Benfica! Imagini spectaculoase de la revenirea argentinianului la Lisabona

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 9:12

Reclamă
Angel Di Maria a revenit la Benfica! Imagini spectaculoase de la revenirea argentinianului la Lisabona

Angel Di Maria a revenit la Benfica

Angel Di Maria a revenit la Benfica / Profimedia

Angel Di Maria a revenit la Benfica! Starul argentinian, care a mai jucat la formaţia din Lisabona între 2007 şi 2010, a semnat cu Benfica, iar fanii l-au aşteptat la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeci de mii de fani s-au strâns la porţile Estadio Da Luz din Lisabona pentru a îl întâmpina pe campionul mondial.

Angel Di Maria a revenit la Benfica! Imagini spectaculoase de la revenirea argentinianului la Lisabona

Angel Di Maria a fost prezentat oficial de Benfica, iar starul argentinian a fost emoţionat în momentul în care a văzut câţi fani l-au întâmpinat. Campionul mondial le-a mulţumit fanilor şi le-a promis că va da totul pentru a obţine titlul cu numărul 38 din istoria clubului:

E ceva inexplicabil. Am avut multe oferte, însă eram entuziasmat și îmi doream să mă întorc acasă, să mă simt din nou fericit. Știu că în Portugalia nu sunt lucruri obișnuite acestea și astăzi vă aflați cu toții aici pentru mine. Voi fi etern recunoscător.

Îi mulțumesc și președintelui, care mi-a oferit posibilitatea de a reveni. Ideea este să mai câștigăm titluri. Anul acesta, Benfica a câștigat trofeul cu numărul 38 și să sperăm că și în următorul putem urma același drum”, a spus Angel Di Maria, potrivit tycsports.com.

Reclamă

Angel Di Maria, care a semnat un contract valabil până în 2024, a evoluat în 121 de meciuri pentru Benfica, marcând 15 goluri şi oferind 28 de pase de gol. Alături de Benfica, el a cucerit titlul în sezonul 2009/10.

Angel Di Maria, mesaj după despărțirea de Juventus

Angel Di Maria a semnat vara trecută un contract pe un an cu Juventus, după 7 ani petrecuţi la PSG. În sezonul precedent, Angel Di Maria a jucat 40 de meciuri pentru Juventus, marcând 8 goluri şi dând 7 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

„Plec cu liniştea de a fi dat totul pentru a câştiga titluri, dar nu a fost posibil”, a scris internaţionalul argentinian pe Instagram. „Plec cu gustul amar de a nu fi reuşit, dar cu fericirea de a fi întâlnit nişte prieteni adevăraţi”, a precizat el.

În cariera sa, Angel Di Maria a evoluat la Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG şi Juventus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și