Închide meniul

Angel Di Maria se retrage de la naţionala Argentinei! Anunţ emoţionant al starului: „Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 20:34

Angel Di Maria se retrage de la naţionala Argentinei! Anunţ emoţionant al starului: „Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat!

Angel Di Maria se retrage de la naţionala Argentinei

Angel Di Maria, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Angel Di Maria se va retrage de la naţionala Argentinei, după Coppa America. Starul de la Benfica a făcut un anunţ emoţionant şi a dezvăluit că a luat această decizie cu multă durere în suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria evoluează la Benfica, de la începutul sezonului. Meciurile starului argentinian pot fi văzute live în AntenaPLAY.

Angel Di Maria se retrage de la naţionala Argentinei

Angel Di Maria a reamintit, în mesajul său, şi de evenimentele petrecute în tribunele stadionului Maracana, la duelul dintre Brazilia şi Argentina. Fanii au sărit la bătaie şi au fost calmaţi de forţele de ordine, care de asemenea au apelat la violenţă.

„Ei bine, am ajuns la ultimul meci de play-off pentru mine. Nu pot exprima prin cuvinte cum îmi umplu sufletul ovaţiile oamenilor din ultima vreme, mă bucur de fiecare secundă din acea afecţiune şi cea a coechipierilor mei, prietenilor mei, pentru că fără ei povestea nu ar fi avut acelaşi sens. Afecţiunea lor m-a făcut cine sunt astăzi.

Din păcate, nu putem trece peste evenimentele care au apărut pe stadion, nimeni nu merită să fie tratat atât de rău, nici loviturile, familii şi copii speriaţi în mijlocul unui stadion unde tot ce ar fi trebuit să se întâmple era să priveşti şi să te bucuri de un meci în ceea ce reprezintă folclorul fotbalului. Sperăm că acest tip de lucruri să nu se mai întâmple niciodată. Noi, ca jucători, ne vom apăra întotdeauna oamenii, fără dubiu.

Reclamă

Coppa America va fi ultimul eveniment la care voi purta tricoul naţionalei Argentinei, cu toată durerea din suflet şi simţind un nod în gât, îmi iau rămas bun de la cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în carieră…îl îmbrac, îl transpir şi îl simt cu toată mândria.

Mulţumesc fanilor, familiei, prietenilor şi coechipierilor, continuăm să facem istorie şi asta rămâne pentru eternitate”, a transmis Angel Di Maria, pe Instagram.

Angel Di Maria a câştigat Cupa Mondială alături de Argentina în 2022. De asemenea, în 2021, acesta a cucerit şi Coppa America alături de „pume”. De-a lungul carierei, mijlocaşul a bifat 136 de meciuri în tricoul naţionalei sale, reuşind să marcheze 29 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Scene şocante în Brazilia – Argentina

Au fost scene şocante în Brazilia – Argentina! Partida de pe Maracana din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 a fost câştigată de campioana mondială cu 1-0, dar duelul a fost marcat de incidente grave. Fanii celor două echipe au început să se bată în timpul imnurilor, după care poliţia braziliană a atacat fanii argentinieni.

În momentul în care a văzut ce se întâmplă în tribune, Messi a luat decizia ca jucătorii Argentinei să meargă la vestiare, după ce au cerut ca situaţia să se calmeze. În cele din urmă, partida a început cu 30 de minute mai târziu decât a fost programată iniţial.

Poliţia braziliană a intervenit imediat, atacând fanii argentinieni. Potrivit espn.com, mulţi spectatori s-au panicat şi au încercat să intre pe teren, pentru a scăpa de scenele violente din tribune. Un fan a părăsit stadionul pe targă.

În momentul în care au văzut momentele de groază, jucătorii argentinieni au mers către peluză şi au îndemnat la calm. Lionel Messi a luat apoi decizia ca jucătorii campioanei mondiale să meargă la vestiare:

„Am decis să ieşim de pe teren pentru că era imposibil de jucat în aceste condiţii. Şi de asemenea, am considerat că dacă mergem la vestiare, vom ajuta ca situaţia să se calmeze”, a declarat Lionel Messi, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și