Închide meniul
VIDEO

Anglia – Brazilia, Finalissima 2023! Momente impresionante în momentul intonării imnurilor! Richarlison, printre cei peste 87 de mii de spectatori de pe Wembley

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 22:05 / Actualizat: 7 aprilie 2023, 0:35

Anglia – Brazilia, Finalissima 2023! Momente impresionante în momentul intonării imnurilor! Richarlison, printre cei peste 87 de mii de spectatori de pe Wembley

Richarlison, prezent la Finalissima 2023

Captură AntenaPLAY

Anglia – Brazilia, Finalissima 2023 Au fost momente impresionante în momentul intonării imnurilor celor două ţări. Peste 87 de mii de fani au venit pe Wembley pentru prima Women’s Finalissima din istorie, meci care este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente impresionante în momentul în care s-au intonat imnurile celor două echipe. Naţionala Braziliei are un fan de lux pe Wembley. Starul lui Tottenham, Richarlison a cântat cu mâna la inimă imnul Braziliei.

Anglia – Brazilia, Finalissima 2023! Momente impresionante în momentul intonării imnurilor

După aceea, tot stadionul a început să cânte imnul Angliei, iar momentele au fost cu adevărat copleşitoare.

Finalissima este competiţia care le aduce faţă în faţă pe câştigătoarea UEFA Women’s Euro, care în 2022 a fost Anglia, şi Copa America Feminina, care în 2022 a fost Brazilia. Brazilia a câştigat 8 din cele 9 ediţii ale Copa America Feminina, fiind învinsă o singură dată, în 2006, de către Argentina, cu 2-0. Argentina a fost atunci ţara gazdă a competiţiei.

Finalissima 2023: Tot ce trebuie să ştii despre Anglia-Brazilia

Aproximativ 90.000 de fani sunt aşteptaţi în tribune să urmărească meciul Anglia – Brazilia. Selecţionera Angliei, Sarina Wiegman, este conştientă că meciul va fi foarte greu pentru jucătoarele ei.

Reclamă

Urmează încă un meci mare pentru noi. Avem oportunitatea să primim Brazilia pe Wembley şi va fi încă un moment important pentru noi, după EURO şi meciul cu SUA. E o şansă pentru noi să ne comparăm cu o echipă de Top 10 din lume, pe un Wembley plin”, a spus antrenorul Angliei, Sarina Wiegman.

Brazilia este recunoscută ca o forţă în fotbalul feminin.

Care sunt jucătoarele cheie ale celor două echipe

Anglia se bazează foarte mult pe căpitanul ei, Leah Williamson. Chiar dacă nu marchează des, jucătoarea lui Arsenal dă siguranţă la mijlocul terenului. Williamson este un recuperator foarte bun, blocând atacurile adversarilor.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, în absenţa Debinhei şi Martei, principala armă a Braziliei este Bia Zaneratto, atacant cu 102 selecţii în naţionala Braziliei şi 34 de goluri marcate.

Dacă selecţionera Angliei este Sarina Wiegman, Brazilia este antrenată de o suedeză, Pia Sundhage, care a avut rezultate foarte bune cu naţionalele Suediei şi Statelor Unite.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și