Închide meniul

Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 23:40 / Actualizat: 24 martie 2024, 2:16

Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor

Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor

Jucătorii Franţei, Germaniei, Braziliei şi Angliei/ Colaj Profimedia

Anglia – Brazilia 0-1 şi Franţa – Germania 0-2 au fost în format live score, pe AS.ro. Englezii au fost învinşi pe Wembley de către Brazilia, Endrick reuşind să marcheze primul său gol în tricoul naţionalei Selecao. De cealaltă parte, Germania a învins cu 2-0 pe Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germanii au deschis scorul prin Florian Wirtz, în secunda a 7-a a meciului de pe Groupama Stadium. Oaspeţii au dominat meciul de la Lyon şi au marcat al doilea gol imediat după pauză, în minutul 49, prin Kai Havertz.

Este prima victorie a echipei lui Julian Nagelsmann după trei meciuri, din care două înfrângeri consecutive. Franţa lui Deschamps a suferit prima înfrângere din 12 septembrie 2023, atunci când ceda cu 1-2 la Dortmund, tot în faţa Germaniei.

Brazilia a înscris unicul gol al meciului în minutul 80, prin Endrick, reuşind să învingă o naţională a Angliei care nu mai pierduse din 10 decembrie 2022. De atunci selecţionata condusă de Gareth Southgate a disputat 10 meciuri, câştigând opt şi încheind două la egalitate. Brazilia se află la prima victorie după trei înfrângeri consecutive.

Anglia – Brazilia 0-1 Franţa – Germania 0-2

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Victorie uriaşă pentru Germania în amicalul şoc cu Franţa.

Reclamă

Min. 49: Franţa – Germania 0-2! Havertz a reuşit să majoreze scorul pentru nemţi, marcând din pasa lui Musiala.

Final! Anglia – Brazilia 0-1! Brazilienii s-au impus la limită în duelul amical cu Anglia, Endrick marcând unicul gol al partidei.

Min. 81: Anglia – Brazilia 0-1! Endrick a marcat primul său gol în tricoul Selecao! Viitorul jucător al lui Real Madrid a punctat cu o realuare din faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Franţa – Germania 0-1! Germanii au reuşit să deschidă scorul încă din startul partidei, prin Florian Wirtz, cel care a punctat din pasa lui Toni Kroos.

Min. 1: A început şi duelul dintre Franţa şi Germania!

Min. 1: A început duelul dintre Anglia şi Brazilia!

Echipele de start la Anglia – Brazilia:

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Chilwell – Rice, Gallafger – Foden, Bellingham, Gordon – Watkins

Brazilia: Bento – Danilo, Fabricio Bruno, Beraldo, Wendell – Gomes, Guimaraes, Paqueta – Raphinha, Vinicius, Rodrygo

Echipele de start la Germania – Franţa:

Reclamă

Franţa: Samba – Hernandez, Upamecano, Pavard, Kounde – Rabiot, Tchouameni, Zaire-Emery – Mbappe, Thuram, Dembele

Germania: ter Stegen – Kimmich, Tah, Rudiger, Mittelstadt – Andrich, Kroos – Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz

Ultimele cinci dueluri directe dintre Anglia şi Brazilia au fost de asemenea tot partide amicale, ultima dată întâlnindu-se într-un meci oficial la Cupa Mondială din 2002, atunci când brazilienii se impuneau cu 2-1 în sferturi.

În 2017 s-a desfăşurat ultimul amical dintre cele două forţe ale lumii, partida terminându-se la egalitate, scor 0-0.

În această lună, Anglia va mai disputa un amical „de foc”, cu Belgia, viitoarea adversară a României de la EURO 2024. De cealaltă parte, Brazilia se va mai duela cu Spania.

În celălalt meci „de foc” al serii, Franţa va primi vizita Germaniei, naţională care va găzdui turneul final la vară. În ultimul amical disputat, germanii s-au impus cu 2-1. Însă, ultima partidă oficială disputată între cele două naţionale a fost câştigată de francezi, scor 1-0, în grupele EURO 2020.

Harry Kane nu va juca în amicalul cu Brazilia

Căpitanul Harry Kane este accidentat şi nu va juca sâmbătă seara, pe Wembley, în amicalul cu Brazilia, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate.

„Kane nu va evolua contra Selecao şi este posibil să nu o poată face nici în meciul următor, amicalul cu Belgia”, a spus Southgate, citat de agerpres.ro.

Selecţionerul a menţionat că deşi Jordan Henderson şi Cole Palmer sunt în lot pentru partida cu Brazilia, şi ei acuză unele probleme şi ar putea să nu fie folosiţi.

Harry Kane a suferit o accidentare la gleznă în meciul disputat pentru echipa sa, Bayern Munchen, weekend-ul trecut, în Bundesliga.

„Am totuşi speranţe că Henderson şi Palmer vor fi apţi până la ora meciului cu Belgia. Nu la fel de optimist sunt în privinţa lui Harry”, a punctat Southgate, care l-a pierdut şi pe Bukayo Saka.

Vicecampioana europeană va întâlni sâmbătă Brazilia, iar marţi Belgia, adversara României din Grupa E a EURO 2024, pe Wembley.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și