Închide meniul
VIDEO

Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat nebunia! Cum a fost primit fostul star de la Manchester United

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 14:01

Reclamă
Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat nebunia! Cum a fost primit fostul star de la Manchester United

Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat nebunia!

Colaj: Profimedia și X (Twitter)

Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat nebunia! Clubul din capitala Greciei a dat o lovitură importantă, iar suporterii au ieșit în stradă pentru a-l primi cum se cuvinte pe fostul star de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Grecia, Martial se va lupta la titlu cu formații precum PAOK, Olympiacos și Panathinaikos. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat nebunia!

În noaptea zilei de miercuri, Anthony Martial a ajuns la Atena, iar fanii lui AEK au declanșat o adevărată nebunie, în fața aeroportului.

Într-un alt material video, Anthony Martial poate fi văzut în mașină, purtând un fular cu AEK Atena, în timp ce discută cu un fan al clubului.

Reclamă
Reclamă

Anthony Martial s-a despărțit de Manchester United în această vară și a semnat cu AEK Atena din postura de jucător liber de contract.

În cariera sa, atacantul cu 30 de selecții în echipa națională a Franței a mai evoluat pentru: Olympique Lyon, AS Monaco și Sevilla. În momentul de față este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool, prezentat oficial de PAOK

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool a fost prezentat oficial de PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu a dat o lovitură de senzaţie, în acest sezon.

Dejan Lovren, fundaşul croat de 35 de ani, a semnat cu PAOK, după ce s-a despărţit de Lyon.

PAOK l-a prezentat oficial pe Dejan Lovren la o zi după derby-ul cu Panatahinaikos, care a fost live în AntenaPLAY. Fundaşul croat, finalist la Cupa Mondială în 2018, va purta tricoul cu numărul şase la formaţia de pe Toumba.

Grecii au anunţat oficial transferul lui Dejan Lovren printr-un clip video spectaculos. „Dejan e aici”, au notat cei de la PAOK, pe reţelele de socializare.

Dejan Lovren ar putea evolua contra celor de la FCSB, în grupa de Europa League. Duelul dintre PAOK şi campioana României se va disputa pe 3 octombrie, în Grecia.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și