Închide meniul
VIDEO

Anthony Taylor, arbitrul finalei dintre Sevilla şi Roma, și familia sa au fost atacaţi de fanii italieni în aeroport

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 10:01

Anthony Taylor, arbitrul finalei dintre Sevilla şi Roma, și familia sa au fost atacaţi de fanii italieni în aeroport

Anthony Taylor și familia sa au fost atacaţi de fanii italieni în aeroport

Colaj Twitter

Anthony Taylor, arbitrul finalei Europa League dintre Sevilla şi Roma, și familia sa au fost atacaţi de fanii italieni în aeroport. Ultraşii Romei consideră că arbitrul britanic le-a dezavantajat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente de groază pentru Anthony Taylor şi familia sa la pelcarea din Budapesta. Arbitrul englez a avut nevoie de ajutorul forţelor de ordine pentru a putea ajunge în siguranţă la avion. Ultraşii Romei au vrut să se răzbune şi l-au atacat pe arbitrul englez, care era însoţit de soţia sa şi de fiica sa.

Anthony Taylor și familia sa au fost atacaţi de fanii italieni în aeroport

Fanii Romei, extrem de nervoşi, l-au stropit cu apă pe arbitrul englez, care a trecut prin momente de spaimă. Sevilla s-a impus în faţa Romei după executarea loviturilor de departajare.

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri în parcarea stadionului și a început să înjure

Jose Mourinho i-a așteptat pe arbitri finalei Europa League dintre Roma și Sevilla în parcarea stadionului. Antrenorul capitolinilor nu a acceptat cum se cuvine prima finală europeană pierdută în carieră.

Reclamă

După ce a aruncat unui fan medalia de vicecampion, Mourinho i-a așteptat pe arbitrii partidei în parcarea subterană a stadionului Puskas Arena pentru a le reproșa, înjurând, modul în care au condus partida.

”E o rușine (n.r. – it`s a fu..ing disgrace). Până și Rosetti (n.r. – șeful arbitrilor de la UEFA) a spus că nu a fost penalty”, a spus Mourinho, care apoi a continuat să înjure și să îi felicite ironic pe oficiali.

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho a făcut referire la penalty-ul oferit inițial de Anthony Taylor, după căderea lui Lucas Ocampos. După ce a fost chemat de VAR, englezul s-a răzgândit. Jose a protestat vehement și în timpul jocului.

Sevilla a învins AS Roma la lovituri de departajare

Sevilla a câştigat Europa League, învingând în finala disputată pe Puskas Arena din Budapesta echipa AS Roma, scor 5-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Sevilla este al şaptelea triumf în a doua competiţie continentală intercluburi, un record.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1. Au marcat Mancini ’55 (autogol) pentru Sevilla, respectiv Dybala ‘35 pentru Roma.

La lovituri de departajare, pentru FC Sevilla au marcat Ocampos, Lamela, Rakitic şi Montiel. AS Roma a marcat Cristante. Au ratat Mancini şi Ibanez.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și