Închide meniul

Antoine Griezmann a răbufnit la adresa arbitrajului după Liverpool – Atletico Madrid 2-0. „Jucăm împotriva tuturor!”. Reacția lui Diego Simeone

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 8:35

Antoine Griezmann a răbufnit la adresa arbitrajului după Liverpool – Atletico Madrid 2-0. „Jucăm împotriva tuturor!. Reacția lui Diego Simeone

Antoine Griezmann, eliminat în meciul tur cu Liverpool

Profimediaimages

Atletico a primit rapid două goluri, de la Diogo Jota (13) și Sadio Mane (21). Marea lovitură au primit-o în minutul 36, când fundașul brazilian Felipe a fost eliminat de arbitru. Decizia luată de Danny Makkelie l-a înfuriat pe Griezmann, care a răbufnit pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Griezmann, furios la adresa arbitrului din Liverpool – Atletico 2-0

Jucăm împotriva tuturor. Atletico pentru totdeauna!„, a scris francezul pe contul său de Twitter.

Griezmann nu a putut juca în returul cu Liverpool din cauza cartonașului roșu primit în urmă cu două săptămâni pe Metropolitano. A fost eliminat atunci pentru o intervenție brutală, cu talpa, la Roberto Firmino.

Reclamă

Atacantul lui Atletico a făcut referire și la ceea ce s-a întâmplat atunci. A reacționat imediat după ce Jota a primit numai cartonaș galben după ce l-a lovit cu gheata în față pe Trippier. „Pe Anfield este doar galben„, a fost mesajul postat de Griezmann.

Citește și:

Este dificil să-mi dau cu părerea, pentru că de pe margine nu vedem jocul atât de bine. Este decizia pe care o iau oamenii de la VAR și arbitrii. Cred că trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut. Trebuie să nu ne lăsăm influențați, s-a văzut și în meciul tur cât de dificil ne-a fost după ce am rămas în inferioritate. Trebuie să muncim în liniște și să fim un grup unit.

Reclamă 4 / 0/3

În privința arbitrajului, băieții transmit emoțiile pe care le simt. Trebuie să fim puternici. Suntem o echipă competitivă, e important să ne îmbunătățim jocul„, a declarat Simeone la finalul meciului, citat de marca.com.

Ca urmare a celor două victorii cu Atletico, Liverpool și-a asigurat matematic calificarea în turul următor, de pe primul loc. Pe locul secund este FC Porto, cu 5 puncte, unul mai mult decât Atletico. AC Milan este „lanterna roșie”, cu un singur punct după patru meciuri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și