Închide meniul

Antonio Conte, ca şi plecat de la Inter! Anunţ uluitor făcut de Gazzetta dello Sport. Motivul disputei cu conducerea şi cine l-ar putea înlocui

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 9:50

Antonio Conte, ca şi plecat de la Inter! Anunţ uluitor făcut de Gazzetta dello Sport. Motivul disputei cu conducerea şi cine l-ar putea înlocui

Profimediaimages

Antonio Conte a plecat de la Inter

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că, în scurt timp, poate fi făcut anunţul bombă. „Inter şi Conte sunt în faţa unui ‘divorţ’. Anunţul oficial poate veni în următoarele 48 de ore, timp necesar pentru a fi puse la punct detaliile încetării contractului”, au precizat italienii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte, ca şi plecat de la Inter! Anunţ bombă din Italia

Motivul despărţirii iminente este reprezentat de decizia conducerii de a reduce cu 15-20% a salariilor şi obţinerea a cel puţin 100 de milioane de euro din vânzarea de jucător. La auzul veştii, Conte a transmis că renunţă la echipa pe care a ajutat-o să câştige titlul după o pauză de 11 ani.

Nu va mai fi nevoie de celebra întâlnire cu Zhang și cu directorii executivi. Dacă există oportunitatea pentru o întâlnire cu președintele clubului, probabil că va fi doar pentru o strângere de mână şi un salut„, mai anunţă sursa citată.

Au apărut deja şi variante pentru înlocuirea lui Antonio Conte. Şefii lui Inter au alcătuit de urgenţă o listă cu antrenori, iar Massimiliano Allegri are cele mai mari şanse să fie adus. Maurizio Sarri, Sinisa Mihajlovic şi Simone Inzaghi sunt alte variante pentru banca nerazzurrilor.

Aroganţa lui Antonio Conte: „Îmi dedic mie titlul!”

Antonio Conte a surprins după ce a câştigat titlul cu Inter. Tehnicianul a răspuns sincer că îşi dedică lui acest succes şi a dezvăluit cât de greu i-a fost pe banca nerazzurrilor.

Reclamă

Mi-l dedic mie. Pentru că ştiu că, în orice caz, nu a fost un drum uşor în aceşti doi ani. Chiar a trebuit să scot totul din mine. Au fost şi momente în care m-am îndoit de lucruri şi m-am îndoit de mine, însă am fost suficient de puternici pentru a merge dincolo de orice. Toţi am fost buni, chiar şi eu”, a declarat Conte.

Antonio Conte, ca şi plecat de la Inter. Până să dea lovitura cu gruparea de pe Meazza, Conte a mai câştigat campionate cu Juventus şi Chelsea. Cel de acum este unul special. „Cu siguranţă îl plasez printre realizări, pentru că nu a fost uşor. Am pus presiune pe mine însumi când am venit la Inter, pentru că am ajuns la o echipă care nu câştigase, precum celelalte, de nouă ani şi care se uitase doar la Juve.

Am muncit şi după un an de muncă am făcut ceva frumos şi incredibil. Cu siguranţă nu a fost uşor. După ce am câştigat Scudetto cu Inter, acest rezultat extraordinar îmi oferă satisfacţii mari.

Reclamă 4 / 0/3

Mă face să înţeleg că seriozitatea, munca şi sacrificiul sunt singurele arme pe care le pot avea. Am fost cu toţii foarte, foarte buni: eu, jucătorii şi clubul”, a mai spus Conte.

Recomandări
  • Inter, primul titlu după o pauză de 11 ani
  • Antonio Conte este pe punctul de a-şi rezilia contractul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și